Mikä on El Pantera?

EL PANTERA – Mikä se on?

El Pantera, tuo tähän päivään mainetta ja kunniaa kerännyt seura, sai alkunsa, kun alkuvuodesta 2004 joukko nuoria ja hieman vähemmän nuoria miehiä alkoi pohtia, että olisi hyvä olla oma joukkue, jota edustaa eri urheilutapahtumissa – alun alkaen tosin puhe oli vain Salossa alkavasta harrastejääkiekkosarjasta. Ajatus alkoi itää ja muhi pitkin kevättä 2004, kunnes perusteellisten selvitysten jälkeen kävi ilmi, että yhdistysrekisterissä olisi tilaa El Pantera -nimiselle seuralle.

El Pantera oli toki jo aiemmin käynyt tekemässä itseään tutuksi muutamissa urheilutapahtumissa, lähinnä salibandy- ja jalkapalloturnauksissa. Elettiin itse asiassa vuotta 2000, kun seura ensimmäistä kertaa ilmaantui urheilevan Suomen tietoisuuteen. Siihen aikaan tänäkin päivänä seuran hallituksessa istuva jäsen teki uraa suurehkossa makeisyhtiössä, jonka silloisen kampanjan innoittamana pelailtiin kampanjapaidat päällä ensimmäiset turnaukset.

Virallisesti El Pantera, joka siis on urheiluun ja virkistäytymiseen panostava yhdistys, on kuitenkin historiankirjojen mukaan perustettu pyhällä päivämäärällä 1.6.2004.

Heti alussa seuralla oli parikymmentä innokasta jäsentä ja siitä seuran jäsenmäärä on moninkertaistunut. Nämä jäsenet ovat mukana toiminnassa kuka aktiivisemmin, kuka vähemmän aktiivisemmin, kaikkien kuitenkin omistaessa suuren El Pantera -sydämen.

Seuran lajikirjoa pyritään pitämään mahdollisimman suurena ja avoimena. Aktiivisimmin olemme mukana jääkiekossa , salibandyssä ja keilailussa, mutta pitkin vuosia on pyritty ja pyritään olemaan esillä monissa eri lajeissa. Mahdollisimman laaja lajikirjo palveleekin seuran tavoitteita: edistää jäsentensä fyysistä ja henkistä hyvinvointia. Tavoitteena onkin, että toimimme liikunta- ja urheilutapahtumissa ympäri Suomea mahdollisimman monipuolisesti, pitkään ja näkyvästi!

Seuran vankat perustukset on siis valettu Salon maastoihin, mutta niin ulko- kuin sisäpintaan tuovat väriään jäsenet ympäri eteläisen Suomen. Peruspilarit ovat seurassa vankat ja tulevaisuuteen katsotaan positiivisin mielin, vuodatettu hikipisara kerrallaan…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *