Jääkiekko: El Panteralla vahva sarja-avaus

Tunnelma Panttereiden kotikaupungissa on ollut kiihkeä jo kuukausia ennen Salon Harrastekiekkosarjan avausta. Joukkueet, etunenässä El Pantera, ovat pitäneet siirtomarkkinoilla matalaa profiilia. Yleisessä tiedossa kuitenkin oli, että keltamustilla on kasassa tuttuun tapaan varsinainen tähtisikermä vahvistettuna muutamalla timantilla.
 

El Pantera veti jännitysnäytelmän loppuun asti; lehdistön odotellessa hallilla miltä kokoonpano näyttää, ei Valmentaja päästänyt pukukoppiinsa varttia ennen peliä kuin kentällisen miehiä. Lopulta totuus paljastui, kun miehet saapuivat paikalle hallin takaovesta. Mukana vanhasta perusrungosta olivat: maalivahti Jari Leino, Arsca, Eloton, JLeino, Juti, SHarjula, Pasiassa, Pexi ja Tuxi. El Panteran naisfanijaoston sexysilmäisimmäksi äänestämä Pedro oli myös treenikauden jälkeen päättänyt jatkaa aktiiviuraansa. Puolustukseen oli 9+3 vuotisella tryout sopimuksella otettu mukaan Jussi, joka on puhkunut intoa ja näytönhaluja jo koko viime vuoden. Lisäksi El Panteran GM myhäili sen näköisenä ottelun jälkeen,  että lisää uusia huippupelaajia on ilmeisesti vielä odotettavissa rinkiin. Yksi kuitenkin on varma, että vaikka Helsingissä ei Diili pidä, Salossa mennään kotimaisin voimin koko kausi – hatunnoston arvoista!

Itse peli, El Pantera – Chill, käynnistyi ajallaan tunnelman ollessa käsinkosketeltava. Jo ensimmäisessä vaihdossa peli painui El Panteran hyökkäyspäätyyn. Heti näki, että Pantterilauma on tullut kovalta harjoituskaudelta kaukaloon tosissaan. Alun hyvä asenne tuottikin tulosta jo toisessa vaihdossa ja pankki räjähti! Kakkosketju, Pasiassa-Juti-Tuxi, pyöritteli vastustajan puolustajia hetken. Tuxin vapauttavasta syötöstä Pasiassa veti suoraan pienen ohjurin kautta kiekon ylänurkkaan! Ensimmäisen maalin jälkeen pelin kulku pysyi alun kaltaisena. El Pantera vyörytti hyökkäyksiään Chillin maalille jatkuvalla syötöllä. Chill pääsi vain muutaman kerran vastahyökkäyksiin, jotka tyrehtyivät ansiokkaasti pelanneisiin puolustajiin SHarjulaan, Jussiin ja Pedroon, sekä viimeistään maalissa häikäisseen Jari Leinon torjuntoihin. Noin viiden minuutin kohdalla El Pantera siirtyi 2-0 johtoon JLeinon vapauttaessa Jutin lähes yksin läpi. Jutin ranne puhui kuin ruoska ja maaliputket tärisivät vielä ottelun jälkeenkin! Chill oli ensimmäisessä erässä täysin aseeton, Arsca vei ohjauksellaan Pexin syötöstä Pantterilauman jo 3-0 johtoon. Juti jatkoi huippuvirettään hyökkääjän paikalla siirtäen El Panteran erän lopulla Tuxin syötöstä jo 4-0 johtoon.

Toinen erä alkoi tuskaisesti El Panteralta. Tauko ei tehnyt hyvää huippukuntoiselle porukalle, hapot pääsivät yllättämään soturien huippuunsa viritetyt lihakset. Chill pääsi peliin mukaan ja sai luotua paikkoja El Panteran maalille. JLeino oli kuitenkin vakuuttava. El Panterallakin oli paikkoja myös toisessa erässä, mutta Chill-veskari piti huolen ettei El Pantera päässyt lisäämään maalitiliään. Erän alkupuoliskolla pienen merkkausvirheen jälkeen Chill hyökkääjä pääsi karkaamaan yksin läpi. JLeino ei mahtanut tilanteelle mitään – Chill kavensi tilanteeksi 1-4. Tuo maali jäi ottelun viimeiseksi.

Maalipaikkoja ottelussa siunaantui taas El Panteralle tuttuun tyyliin paljon, viimeistelyssä on kuitenkin edelleen toivomisen varaa. Erityisesti Eloton pääsi kokeilemaan rannelaukaustaan useampia kertoja tuloksetta. Hän kuitenkin lupasi, että seuraavassa ottelussa verkot heiluvat moneen otteeseen. Puolustuksen uudet nimet esiintyivät pirteästi ja myös SHarjula kävi aika-ajoin tekemässä upeita nousuja hyökkäykseen. Kaikin puolin ottelu oli siistiä ja mukavannäköistä kiekkoa! El Pantera odottaa jo innolla seuraavaa vastustajaansa.

Pisteet:
Juti 2+0
Tuxi  0+2
Pasiassa 1+0
Arsca 1+0
Pexi 0+1
Jleino 0+1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *