Juho Virpo voitti Hermannin Harmaitten erikoiskilpailun

Salon keilailun parhaimmisto kokoontui maanantaina 12.12. heittämään Hermannin Harmaitten erikoiskilpailun finaalia. Juniorikeilaajistamme oli kilpailussa edustamassa Juho Virpo ja Eetu Leppäniemi. Eetu edusti kuumeesta ja flunssasta kärsien, tietäen että siinä kunnossa haetaan vain finaalikokemusta, joten kohtalo oli heittänyt arpansa hänen kohdallaan jo ennen kilpailun alkua.

 
Juho oli rauhallinen ennen kilpailun alkua ja vastasi tyynesti kommenttiin "Tänään voitto kotiin" että "juu". Päällepäin näykyi, että hän oli valmis voittoon, keskittynyt, luottaen itseensä ja kuvia kumartamatta, olihan vastassa junnujen maajoukkuepelaaja ja Salon parhaimmisto.

Juho aloitti kilpailun kovalla tuloksellla 242. Salon vaativat ja nopeasti muuttuvat kelit yllättivät hetkellisesti ja seuraavaan sarjaan Juho heitti vaatimattomat 146. Tulos tiputti Juhon kolmannelle sijalle, kärkeä piti Cocktailin veteraani keilaaja Kalevi Tuominen ja toisena oli SaKun Jukka Vihiniemi. Kolmanteen sarjaan Juho heitti mukavat 194, jolla noustiin toiseksi 11 pisteen perään kilpailua johtavasta Kalevi Tuomisesta. Samalla KeiSaa edustava Juha Inkinen aloitti oman loppukirinsä ollen 39 pistettä perässä kärkeä.

4. sarjaan Juho tykitti mahti tuloksen 245, jolla voiton avaimet alkoivat valua Juhon käteen. Kalevi Tuominen vastasi kovaan tulokseen heittämällä myös hurjat luvut taululle 238, eli taistelu voitosta jatkui, tosin Juho otti tasoituksin johtopaikan käsiinsä.

5. sarjaan tuli taas kompastus, eli tulos 163 alkoi näyttää siltä, että loppuun asti saa jännittää. Kalevi myös sai sarjaan huonon tuloksen 169, joten kärjen osalta ei tilanne muuttunut. Takaa tuli kuitenkin Juha Inkinen heittäen kovan tuloksen 237, nousten sillä aivan kärkikamppailuun.

6. sarja alkoi haperoiden, jättöjä, reikiä ja paikkoa, eli jännitettävää riitti viime ruutuihin asti jonne Juho teki tarvittavat kaadot ja jännitys oli ohi. Voitto kotiin ja nimi lehteen. Juha Inkinen nousi hienolla pelillä toiseksi ja Kalevi Tuominen oli kolmas.

El Panteran urheilutoimitus onnittelee Juhoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *