Keilailu: Salon Keilaliiton seuramestaruuskisat

Loppiaisena järjestettiin Salon Keilaliiton seuramestaruuskisat, joihin El Pantera osallistui peräti kahden joukkueen voimin. Keltamustien lisäksi mestaruudesta oli kamppailemassa 18 muuta joukkuetta. El Panteran ykkösjoukkueessa heittivät hannu, Paseq ja Paavo Schukov. Kakkosjoukkueessa puolestaan kisasivat Zieppo, tane ja farda.

 
Kisojen voittajaksi selviytyi SalKei1 pisteillä 4010, toiseksi tuli Cocktail 2 (3746) ja kolmanneksi tuli KeiSa (3673). El Pantera 2 saavutti kisassa tuloksen 3579, joka oikeutti 9:teen sijaan. El Pantera 1 puolestaan saavutti sijan 17 tuloksella 3368.

Joukkueiden tunnelmat kisan aikana vaihtelivat epätoivoisesta reikien ja kymppikeilojen paikkaamisesta aina onnistuneisiin kaatosarjoihin. Mieleenpainuvimpana oli Rikun kymmenen kaadon sarja, jolla hän sai sarjaan 257 pistettä.

EP2 oli alussa lohkonsa kolmantena ja parhaimmillaan toisena, mutta viidennessä sarjassa hyvänolontunne, tai 10 rata, palautti joukkueen maanpinnalle. EP1 pystyi olemaan EP2:n edellä vain ekan sarjan jälkeen. Toisessa sarjassa EP2 menikin sitten menojaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *