Salibandy: Matalalento jatkuu

El Panteran urheilutoimituksen hiljaisen helmikuun rikkoi Yamamoto Faxmachinen äkillinen pärinä ja rutina. Ensimmäisenä paikalle tapahtumaa ihmettelemään ehtinyt urheilujournalisti löysi koneen sisuksista bittiavaruudessa lähes kuukauden seilanneen selvityksen El Panteran otteista V-divisioonan jatkosarjan toisessa turnauksessa.

vs. AC Karu 3-3 (1-0, 1-2, 1-1)
Pantterit lähtivät hakemaan uutta suuntaa loppukaudelleen AC Karun kustannuksella. Ensimmäisessä erässä keltamustat pelasivatkin suhteellisen vakuuttavaa peliä, vain tehoissa oli jälleen kerran parannettavaa. Vain Wendelin onnistui ohittamaan karun veräjänvartijan kärkikiepautuksellaan.

Toisen erän puolivälissä Karu vuorostaan nousi johtoon kahdella nopealla maalilla. Holtitonmopoilija kuitenkin kuittasi pelin tasoihin heti perään. Karun siirryttyä jälleen johtoon pelin viimeisellä neljännekselle vaikutti vahvasti siltä, että El Panteran kuiva kausi saa jatkoa. Joukkue kuitenkin näytti kaudelle epätyypillistä taisteluilmettä ja kampesi tilanteen tasoihin kuudella miehellä puoliminuuttia ennen täyttä aikaa.

vs. LS Palloilijat
(2-2, 0-3, 2-2)
Ensimmäisen pelin viime minuuteista hyvää pontta otteisiinsa saanut pantterilauma lähti päivän toiseen otteluunsa positiivisella ilmeellä. Vajaassa viidessä minuutissa tilanne oli jo 2-0. Ensin Nikke näytti karvaamisen mallia ja painosti puolustajan karkeaan virheeseen. Toisesta maalista vastasi mainolla pelipäällä ollut Wendelin. Vakuuttava alku ei kuitenkaan kauas kantanut. LS Palloilijat tasoittivat tilanteen vielä ennen ensimmäisen erän loppua ja toisen erän aikana joukkue nousi kolmen maalin johtoon.

Kolmannen erän alkupuolella El Pantera tuli vielä mukaan peliin Wendelinin ja holtittoman maaleilla. Ottelun viimeisellä minuutilla valmentaja otti patun jälleen pois maaliltaan ja heitti kuudennen kenttäpelaajan kehiin. Tällä kertaa uhkapeli ei kuitenkaan tuottanut EP:n kannalta toivottua tulosta. Karu kuittasi ensin ottelun ratkaisun tyhjään maaliin ja lopulta vielä kaunisteli lukemat 7-4:ään sekuntia ennen pelin loppua.

23.2. pelataan El Panteran kotiturnaus vähemmän kotoisassa Hanhivaaran hallissa. Tuolloin keltamustilla on vastassa SB Somero II ja Salpa II, jonka kanssa kissapedoilla on siipikarjan edustaja kynittävänä.

 

 
Tilastoa:

patu 18 torjuntaa

Nikke 1+1
Wendelin 3+0
holtitonmopoilija 2+2
Ebi 1+0
Maranoid 0+1 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *