Salibandy: Joko löytyi pohja?

El Panteran salibandyvuosi 2013 käynnistyi Someron monitoimihallilla viidennen divisioonan jatkosarjapeleillä. Vastustajiksi vuoden ensimmäiseen turnaukseen sarjaohjelman laatijat olivat valikoineet SB Someron ja SalPan kakkosjoukkueet. Muut lohkon joukkueet ovat AC Karu ja LS Palloilijat.

 
vs. SB Somero 2 4-2 (0-0, 4-1, 0-1)
Kauden kahden aiemman kohtaamisen perusteella päivän ensimmäisestä ottelusta ei ollut odotettavissa vauhdikkaan salibandyn riemujuhlaa. Joukkueet lunastivat ennakko-odotukset ja pelasivat sunnuntaiaamupäivän tunnelmaan sopivan leppoisan ja rauhallisen sählyottelun. Ensimmäinen erä edettiin maaleitta ja muutenkin ilman pöytäkirjamerkintöjä. Toisessa erässä El Pantera intoutui tekemään voittoon tarvitut neljä maalia. Pisteiden valossa onnistujia olivat Ebi (2+1) ja jälleen kentällä viilettänyt patu (1+1).

vs. SalPa 2 0-10 (0-3, 0-6, 0-1)
Päivän toisessa ottelussaan El Pantera siis kohtasi SalPa 2:n. Tämä ottelu oli aiheuttanut merkittävää ennakkokohinaa salolaisen salibandy-yleisön keskuudessa. Olihan kyseessä El Clasicoon verrattavissa oleva perinteitä huokuva titaanien kohtaaminen. Tällä kertaa tarkkaan valmisteltu kohokas kuitenkin lässähti heti alkuunsa. Kymmenessä minuutissa taululla oli 3-0-lukemat SalPalle ja EP ei ollut edes kunnolla päässyt poistumaan omalta kenttäpuoliskoltaan. Toisessa erässä SalPa löi vielä lyötyä kuudella lisämaalillaan. Kissapetojen silmissä alkoi jo kiilua pelko nöyryyttävästä ennenaikaisesta loppuvihellyksestä. SalPan hyökkäystehojen totaalinen katoaminen kolmannessa erässä kuitenkin pelasti El Panteran miehistön seitsämän vuoden häpeältä. Loppunumerot SalPalle peräti 10-0.

– Nyt ollaan kyllä melko lähellä pohjaa, totesi Labert lyhyeksi jääneessä haastattelussa.


Tilastoa:
Ebi    2+1     2 min
patu    1+1
sulo    0+1
Labert    1+0
juti    0+1
paha-ahti    16 torjuntaa   

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *