Salibandy: EP jatkosarjaan

Salibandyn V-divisioonan alkusarja pantiin 22. lohkon osalta pakettiin Hanhivaarassa. Tässä juhlassa oli mukana myös El Panteran edustusmiehistö. Huolimatta edellisturnausta huomattavasti lyhyemmästä ottelumatkasta, oli EP jälleen mukana kapealla kokoonpanolla. Kokonaisen kentällisen lisäksi vaihtopenkille jäi kolme vaihtomiestä.

 
Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjakärki Leisku II Loimaalta. Vastustajan taitotaso, Hanhivaaran kookas kenttä ja vaihtopelaajien epäsuhta huomioiden keltamustilla oli odotettavissa hikinen rypistys. Ennakkoasetelmista huolimatta peli eteni hyvin tasaisesti ja El Panteran hyökkääjistö, Ebi ja Labert etunenässä, jopa tuhlaili paikkoja. Kolmannen erän loppupuolella Leiskun johtaessa 3-2 sattui pakin paikalla olleelle Sambbuulle kohtalokas arviointivirhe. Hän lähti katkaisemaan vastustajan pitkää avaukseksi tarkoitettua kaaripalloa, joka kopsahti suoraan Sambbuun käsivarteen. Muutaman sekunnin mylvinnän jälkeen tuomaristokin rekisteröi tilanteen ja nosti kaksi sormea ilmaan jäähyn merkiksi. Mylvintä ei kuitenkaan tähän päättynt vaan lopulta loimaalaiset saivat ohjattua tuomarin kädet ristiin rangaistuslaukauksen merkiksi. Patu ei onnistunut vesittämään Leiskulle tarjottua tilaisuutta, joten taululle merkittiin 4-2-lukemat, kun ottelua oli jäljellä enää reilu minuutti. Ylemmän jatkosarjan paikasta edelleen haaveillut valmentaja otti vielä Patun pois häkin edestä, mutta seurauksena oli ainoastaan 5-2-lopputulos.

Toiseen otteluun El Panteran lähtökohdat olivat melko selkeät: Kyljys pitäisi kylvettää vähintään yhdeksän (9) maalin erolla, jotta sapelien kalistelu ei jatkuisi alemmassa jatkosarjassa. Käskyttäjävelhon luoma all out offense -taktiikka tuotti kuitenkin kaudelle niin tyypillisen täydellisen mahalaskun: Kyljys mätti lukemat viiteen nollaan vajaassa kahdessa erässä. Maaleista käytännössä kaikki tehtiin noin metrin päästä maalista maalin takaa tulleesta syötöstä. Täydelliseen nöyryytykseen Kaurakedon herrasmiehet eivät lopulta ryhtyneet, loppulukemat merkattiin numeroin 7-1.

El Panteran kausi jatkuu siis jälleen jatkosarjassa, jonka edestä liiton kohteliaat toimihenkilöt ovat poistaneet määritelmän alempi. Kirvestä ei kuitenkaan vielä ole joukkueen keskuudessa heitetty kaivoon. Tavoite on asetettu säälipleijareihin ja sitä kautta aina sarjatason vaihtoon asti. Jatkosarjan ensimmäiset pelit pelataan 13.1.2013 Somerolla.

 

Tilastoa
 
Numero   Ottelut Maalit Syötöt Pisteet Jäähyt
5 Patu 2 0 0 0 0
6 Labert 2 0 1 1 0
7 juti 2 0 0 0 2
8 holtiton 2 1 1 2 0
34 Sambbuu 2 0 0 0 0
42 Maranoid 2 0 0 0 2
66 Ebi 2 2 0 2 0
69 Arsca 2 0 0 0 2
71 sulo 1 0 1 1 0
86 Wendelin 1 0 0 0 0
             

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *