Salibandy: Avausvoitto saviseudulta

Kauden kolmannen turnauksen kunniaksi El Panteran salibandymiehistö matkusti Loimaalle asti. Pitkästä matkasta huolimatta vastaan asettui lähiseutujen kokoonpanot, eli SB Somero II ja Kiskon Kiskojat. Rajallisen matkustusbudjetin vuoksi EP oli liikkeellä pienellä pakalla. Puolustajista reissuun oli valittu Iso-J ja salmela. Hyökkäykseen valmentaja oli merkinnyt Labertin sekä edellisen turnauksen huilanneet sulon, Ebin ja holtittoman. Maalivahteja reissuun lähti peräti kaksi, Patu ja paha-ahti. Loppujen lopuksi Patu kuitenkin asetettiin hyökkäystä täydentämään ja yleispelaaja sulo siirrettiin pakiksi.

Ensimmäisessä ottelussa keltamustat kohtasivat SB Someron, joka oli liikkeellä yhtä tiivillä kuin Pantteritkin. Ottelu oli kokonaisuudessaan melkoista sunnuntaisählyä. Kummankan joukkueen kenttäpelaajat eivät kummoisiin suorituksiin yltäneet. Ottelussa nähtiin lopulta vain kolme maalia, joista ensimmäisen tekivät somerolaiset ja kaksi jälkimmäistä El Pantera. Näin EP otti kauden ensimmäisen voittonsa.

Toisesssa ottelussa keltamustien kuntoa lähti testaamaan bussilastillinen kiskolaisia urheilijanuorukaisia. El Pantera onnistui tekemään selkeän tason noston jälkimmäiseen peliin ja onnistui pelaamaan kohtuullista peliä kahden ja puolen erän ajan. Lopulta kuitenkin KiKi runnoi selkeästi EP:stä ohi tekemällä neljä maalia viimesellä kahdeksalla minuutilla. Lopputulokseksi keltamustien suoritusta murheellisemmat 7-2 KiKille.

 

Tilastoa:
 
  Ottelut Maalit Syötöt Pisteet Jäähyt
Labert 2 1 2 3 0
holtiton 2 1 1 2 0
Ebi 2 1 1 2 0
Iso-J 2 1 0 1 0
Patu 2 0 0 0 2
Paha-ahti 2 0 0 0 0
salmela 2 0 0 0 0
sulo 2 0 0 0 2

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *