Salibandy: El Panteralla sysimusta kotiturnaus

24.11. oli jälleen vitosdivarissa aika kokoontua Halikon El Pantheoniin, jossa oli vuorossa EP:n kotiturnaus. Tuhatpäisen kotiyleisön paineet niskassaan keltamustat lähtivät metsästämään tärkeitä lisäpisteitä, kauden avausturnauksesta kun oli saalistettu vain yksi piste.
 

Pantterien miehistö oli jonkun verran vaihtunut avauksesta, lähinnä uuden valmentajan taktisten muutosten takia. Tällä kertaa maalintekijät Ebi ja  holtiton oli jätetty kotiin ja tilalle oli nostettu enemmän peliä rakentavia pelaajia, etunenässä Labert. Myös maalivahtiosasto oli laitettu uusiksi ja tolppien väliin konttasi Patu. Näillä eväillä lähdettiin kaatamaan Leiskua ja Kyljystä.

 

vs. Leisku 2 1-4 (0-1, 1-2, 0-1)

Ottelu alkoi El Panteran kannalta hyvin. Pallo pysyi hallussa ja peli pyöri enimmäkseen vastustajan päädyssä. Leisku iski tosin pariin otteeseen todella vaarallisesti vastaan hyökkäyspään pallonmenetysten jälkeen. Erän puolivälin tienoilla vihellettiin Leiskun taistelijalle kakkonen estämisestä. Seuranneen ylivoiman aikana EP:n pyöritys jäi tehottomaksi, eikä kunnon laukauksia saatu aikaiseksi. Vain puoli minuuttia jäähyn päättymisen jälkeen nähtiin ottelun avausmaali Leiskun toimesta. Vierasjohdossa siis mentiin erätauolle.

 

Toisessa erässä alkoivat Leiskun nuorukaiset saada pelistä paremmin kiinni ja EP ei enää päässyt hätyyttelemään vastustajan maalivahtia kuin satunnaisesti. Leisku siirtyikin jo 3-0 johtoon, mutta heti perään Nikke herätteli kotiyleisön toiveita sivaltamalla kavennuksen hienon katkon päätteeksi. Erävoiton vei kuitenkin Leisku.

 

Kolmannessa erässä pelin kuva ei juuri muuttunut. Leisku pystyi kontrolloimaan palloa, eikä El Panteralla ollut pahemmin saumoja kavennukseen. Leisku ratkaisikin pelin iskemällä vielä yhden häkin päätöserässä ja vei näin voiton numeroin 1-4. Erän loppuhetkillä nähtiin vielä lievä loukkaantuminen kun Reino Rinne loukkasi selkäänsä laitakahinassa.

 

vs. Kyljys 2-10 (0-7, 1-0, 1-3)

Päivän toisesta ottelusta ei jäänytkään sitten paljon jälkipolville kerrottavaa. EP:n peli oli täysin sekaisin ja vastustaja Kyljys latoi alle kymmenessä minuutissa taululle tylyt 0-5 lukemat. Kyljyksen liukkaat laitalinkit varsinkin pitivät EP-puolustusta lähes pilkkanaan ja tekivät lähes joka paikasta maalin. Ja aivan kuin tämä ei olisi vielä riittänyt niin EP päätti vielä lahjoittaa pari häkkiä antamalla nappisyötöt suoraan vastustajan lapaan omalla puolustusalueella. Toiseen erään siis 0-7 lukemista ja peli oli taputeltu.

 

Toiseen erään keltamustat sentään hiukan ryhdistäytyivät ja tiukensivat puolustustaan. Erän ainoa maali tulikin Kyljyksen päähän, kun uusi vahvistus Wendelin napautti plihun syötön verkkoon. Kolmanteen erään jäi siis vain 6 maalia kirittävää.

 

Kolmas erä olikin enemmän tai vähemmän pelailua. Kyljys paranteli lukemiksi 1-8, ennen kuin Labert pisti reikäpallon hienosti etuyläkulmaan Arscan syötöstä. Kyljys teki vielä pari ja näin loppulukemat kirjattiin 2-10.

 

Pelin jälkeen pukukopissa ilmeet eivät olleet kovin tyytyväisiä. Toisaalta tästä on suunta vain ylöspäin ja seuraavan kerran maineen palautusta päästään yrittämään jo viikon päästä Loimaalla.

 

Tehopisteet:

Nikke 1+0

Wendelin 1+0

Labert 1+0

plihu 0+1

Arsca 0+1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *