Drivers ja El Pantera tasapeliin

El Panteran pelit jatkuivat tärkeällä Drivers-pelillä, josta joukkue lähti hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia, mutta toisin kävi. Illan peliin oli saatu optimaaliset kaksi täyttä kenttää. Pelistä uupuivat vain Arsca, joka syyskokousvammojen takia piti jäädä pelistä pois, ja eloton, joka Lontoon-loman uuvuttamana jäi kotiin lepäämään, sekä vielä selkävaivainen Jykke.

vs. Drivers 3-3 ( 1-2, 2-1)

Ensimmäinen erä alkoi heti vauhdikkaasti, mutta molemmissa päissä puolustus toimi hienosti ja maalivahdeille ei juurikaan torjuntoja tullut. El Panteran yksi kauden ongelma, jäähyt, alkoivat jälleen näytellä isoa osaa pelissä. Erän ensimmäinen jäähy tuli El Panteran jäähykuninkaalle msalmelalle ja Drivers pääsi kuin varkain peliin kunnolla sisään. Noin minuutti jäähystä ja kovan pyörityksen seurauksena aina vaarallinen Lasse Heinonen pääsi ampumaan pienestä kulmasta  Driversin 1-0 johtoon. Maalin jälkeisestä aloituksesta alkoi El Pantera ottaa pikkuhiljaa isännän otetta pelistä. Paikkoja tasoitukseen ja moneenkin johto-osumaan oli lähes kaikilla pelaajilla, mutta verkon perille kiekko ei millään löytänyt. Erän puolen välin jälkeen tuli panttereille helpottava tasoitus, kun joukkueen maalintekijäksi hankittu Mikko Linkka pääsi maalin makuun. Syöttäjinä osumaan kunnostautuivat Tuxi ja msalmela. Ajassa 13:40 oli Lehtolan vuoro käydä katsastamassa jäähypenkin kovuutta, mutta tuskin Lehtolan leveä ahteri edes kosketti penkkiä, kun Drivers iski toisen ylivoimamaalinsa ajassa 13:55. Ensimmäinen erä meni siis harmittavasti 1-2 Driversille.
Erätauolla kapteeni Sini piti jäätävän palopuheen pelaajille ja tämä myös auttoi. Voidaan sanoa, että toinen erä oli lähes kokonaan El Panteran hallintaa. Pari minuuttia erää ehdittiin pelata, kun hienon kuvion päätteeksi pääsi jälleen Mikko Linkka tasoittamaan pelin. Syöttäjiksi pöytäkirjaan merkattiin Pexi ja Lehtola, mutta koko viisikko oli hienosti mukana maalissa.  Osuman jälkeen Driversin peli jäätyi yhä enemmän, mutta taas alkoi El Panteran jäähyily. Ensiksi Tuxi penkille. Alivoima toimi kuitenkin hienosti, kunnes jälleen jäähylle joutui El Panteran pelaaja. Tällä kertaa joukkuerangaistus, syynä liikaa pelaajia jäällä. Kolmella viittä vastaan El Pantera taisteli ja pelasikin upeasti. Tuxin palattua jäälle näytti jo hetken, että pantterijoukkue selviää jäähyistä, mutta niin vain se ikävä tasoitus tuli ja millä tavalla – jälleen pienestä kulmasta ammuttu kiekko osui maalivahti Jari Leinoa suoraan kypärään, josta kiekko putosi juuri ja juuri maaliviivan yli. Näin Drivers siirtyi jälleen maalin johtoon.  Osuman jälkeen näytti kapteeni Sini miten musta laitetaan verkon perille. Vielä kuuluttajan kuulutellessa Driversin osumaa oli Sini jo tasoittanut pelin. Tähän jälleen hienoon maaliin syöttöpisteet saivat Tuxi ja Juti.  Erän lopussa EP:llä oli vielä pari todella hyvää paikkaa voittaa peli, mutta kun ei kiekko maalin perukoille löydä niin ei löydä.  Peli siis päättyi pistejakoon.
Vähän karvas maku pelistä jäi, koska niin monta hyvä maalipaikkaa El Pantera tuhlasi. Muutama puolittainen läpiajo, muutama melkein tyhjä maali ja pari ”kaksykköstä” ei vaan tuottanut tulosta. Noiden lisäksi oli muutamia näyttäviäkin pyörityksiä Driversin puolustusalueella, jotka olisivat hyvin voineet maalin tuottaa. Loppujen lopuksi hyvä peli, jossa jokainen pelaaja oli edukseen.  Sini vahvoilla jaloillaan ja pehmeillä käsillään loi monta hyvää paikkaa. Samoin aina huippupelejä pelaava Jvaljus oli ehdottomasti yksi El Panteran parhaista, mutta niin kuin sanottu kaikki olivat hyvässä vireessä. Vähän myös jäi kaivelemaan yksi tilanne, jossa Jvaljus aika rumasti ajettiin selästä laittaan ilman, että tuomarin käsi olisi noussut. Yleensä noin, voisiko sanoa, törkeät ajot vihelletään. No,siihen tuskin peli kaatui, mutta kumminkin.
Kiitos Driversille hyvästä väännöstä. Seuravaksi vastaan asettuu Devils, jonka EP kohtaa 17.11. Sitä ennen El Pantera 2 pelaa ensi maanantaina klo 18:45 Salpa HC Cometsia vastaan.


 

Tilastoa:
El Pantera:
Mikko Linkka 2+0
Tuxi 0+2
Sini 1+0
Lehtola 0+1, 2 min
Msalmela 0+1, 2 min.¨
Juti 0+1

Drivers:
Lasse Heinonen 1+1
Marko Tuominen 1+0
Nuutti Nurmi 1+0
Mikko Hemming 0+1, 2 min.

Yksi vastaus artikkeliin ”Drivers ja El Pantera tasapeliin

  1. Salmela

    Pakko sanoa että saamani jäähy ei oikeesti ollut mun syy. Jos kaveri ajaa takaa mun päälle niin ei se oo mun vika…

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *