El Pantera mukana Huuhkajien MM-karsinta-avauksessa

El Pantera oli mukana Suomen jalkapallomaajoukkueen MM-karsinta-avauksessa Helsingin Olympiastadionilla. Pieni, mutta äänekäs, ryhmä kannusti Suomen tiukkaan tasapeliin ja hyvään alkuun matkalla kohti Etelä-Afrikkaa.

EP:n delegaatio lähti innokkaana matkaan kohti stadionia Salon poliisilaitoksen lähettyviltä. Seurueeseen kuului myös Salon poliisiyhdistyksen edustajia, jotka oli todettu rattoisaksi matkaseuraksi jo edellisellä reissulla Suomen pelatessa EM-paikasta Serbia-Montenegroa vastaan. Tällä kertaa muuten vitivalkoiseen ja isänmaalliseen joukkoon oli kuitenkin soluttautunut kaksi punapaitaa, joista toisen selässä vieläpä komeili numero 11, joka osoittautui illan myöhemmässä vaiheessa kovin kohtalokkaaksi numeroksi. Ottelun jälkeen matkan järjestäjä pahoitteli tapahtunutta virhettä ja vannoi, että moinen ei tule toistumaan.
 
Ottelupaikalle seurue saapui hyvissä ajoin ja huolimatta hieman alimitoitetusta turvatarkastajien joukosta kaikki pääsivät paikoilleen juuri ennen Suomen joukkueen kentälle tuloa. Ottelu tarjosi hyvää jalkapalloviihdettä avauspotkusta aina lisäajan hermoja raastaneille minuuteillle asti. Ottelusta ja ottelutapahtumasta EP:n oma tapahtumakriitikko El Aho teki seuraavanlaisen yhteenvedon:
 
EP testaa osiossa kiitämme:
+ fiilistä stadionilla
+ suomen joukkuetta
+ EP:n hyvin kannattanutta katsomonosaa
+ Hyviä pohjia, jotka kantoivat (melkein) koko ottelun ajan

EP testaa osiossa moitimme:
– FIFA:n sääntöjä virvokkeiden tarjoilun suhteen kansainvälisissä otteluissa
– Miroslav Klose
– Miroslav Klose
– Miroslav Klose   

 
Lopuksi vielä mielenkiintoinen linkkivinkki kaikille tilastojen ystäville:tilastoja
Linkin takaa löytyy muun muassa sellainen fakta, että jalkapallomaalivahti liikkuu ottelunaikana enemmän kuin keskiverto sohvaperuna viikossa .

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *