El Panteran sivut uusiutuivat

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, on El Panteran verkkoportaali uusinut ulkoasunsa. Uudistuksen taustalla on tiukka reilusti yli vuoden jatkunut uurastus. Tavoitteena on ollut luoda hieman paremmin jäsennelty ja entistä selkeämpi sivusto, joka tarjoaa entistä enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia.

Uuden sivuston taustalla toimii avoimeen lähdekoodiin perustuva Joomla-sisällönhallintajärjestelmä. Järjestelmän toivomme helpottavan urheilutoimituksemme uutterien sopuleiden toimintaa ja näin tuovan lukijoille entistä enemmän mukaansa tempaavia kuvauksia EP-sotureiden edesottamuksista ja syväluotaavaa analyysiä El Panteran eri joukkueiden sekä yksilöiden suorituksista.
 
Uutena ominaisuutena artikkeleihin on liitetty kommentointimahdollisuus, jonka ylläpito toivoo säästyvän roskapostibottien ulottumattomissa. Sivuille on myös lisätty kilpailut-osio, jossa tullaan julkaisemaan erilaisia urheiluaiheisia visoja sekä muita kilpailuja, joissa tulee – totta kai – olemaan merkittävät palkinnot.
 
Tämän mainospuheen lopuksi voidaan todeta, että sivuston jatkokehityksessä tullaan tekemään vähintään yhtä ahkerasti ja säännöllisesti töitä kuin  tähänkin astisessa kehityksessä on tehty.
 

Terveisin
Ylläpito 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *