Lätkäennakko syyskausi 2014

El Panteran osalta tuleva syyskausi saa harrastekiekossa mullistavan uudistuksen toisen joukkueen muodossa. Nimellä El Pantera 2 aloittaa pelit ns. B-lohkossa. Joukkue on muodostettu uusvanhoista pelaajista, jotka ovat tuttuja jo sekä A-ja B-lohkoista, että muutamista uusista kasvoista. Joukkue on muodostettu tarkkaan harkiten ja on varmasti kova vastus monille. Pientä hienosäätöä on tehty tähän päivään asti ja luultavasti joukkueen rosteri elää myös kauden aikana. Historian ensimmäinen El Panteran kakkosen peli nähdään lohjalaista HC Jumppakuutioita vastaan. Myös Jumppakuutioille tämä on Salon harrastekiekon ensimmäinen peli ikinä. Peli pelataan 29.9 klo 19:45 SSO-hallissa.

 
El Panteran A-lohkon joukkue on myös kokenut pientä uudistusta
 
Joukkueesta on varmuudella poissa koko kauden puolustajajätti Sharjula. Sharjulan vammat pakottavat pahimmassa tapauksessa lopettamaan koko lätkäuran. Myös viime kauden tähtipelaaja Jamo on, ymmärrettävistä syistä, menossa suurempiin ympyröihin. El Panteran ”kasvattamalle” Jamolle toivotetaan menestystä tulevaan ja ehkäpä saamme vielä jossain vaiheessa nauttia hänen pelitaidoistaan Salon harrastekiekossa?! Jvaljus on palaamassa yhden Espanjassa vietetyn lätkäammattilaisvuoden jälkeen keltamustaan paitaan. Paluumuuttajia ovat myös välivuoden pitäneet Pexi ja Jykke. Joukkueeseen on myös tulossa ainakin yksi täysin uusi peluri. Vielä pientä hiomista soppariin ja voimme lähipäivinä esitellä hänet suurelle yleisölle. Pelaaja tuo kokoa, luisteluvoimaa ja kovaa maalintekotaitoa joukkueeseen. A-lohko aloitetaan El Panteran osalta maanantaina 22.9 klo 19:45 jolloin vastaan asettuu kovin mahdollinen vastus SaPeli. Tervetuloa katsomaan pelejä SSO-hallille ja kannustamaan El Panteran joukkuetta hyviin suorituksiin.
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *