Harrastelätkän kymmenes kausi pyörähtää käyntiin!

Vuodesta 2004 eli sarjan perustamisesta alkaenSalon jääkiekkoerotuomarien pyörittämässä harrastesarjassa edustanut El Panteran kiekkojoukkue on jälleen valmis tulevan kauden koitoksiin.  Joukkue kohtaa maanantaina 7.10.2013 kauden avausottelussaan vastustajan sarjan huipulta. Ennen ottelua SSO-hallin kattoon hilataan Driversin viimekeväinen mestaruusviiri, joten kannattaa tulla ajoissa seuraamaan seremoniaa.

 
Kesä ja alkusyksy on sujunut EP:n lätkäporukalta niin kuin kaikki yhdeksän aiempaakin, ilman yhtään harjoitusvuoroa. Tähän on jatkossa toivottavasti tulossa muutosta, sillä kysyntää jäävuorolle tuntuu olevan koko ajan enemmän. Jatkuvasti nousevat jäämaksut asettavat kuitenkin vuoron hankinnalle melko isoja haasteita mutta Panteran taustaorganisaatio työskentelee uupumatta järjestääkseen pelureille tuon kaivatun jäävuoron. Jää nähtäväksi, kuinka asiat etenevät.
 
Tulevaan kiekkosyksyyn Panteran joukkue lähtee haastavista asetelmista. Monivuotinen luottosentteri JValjus sai sopimustarjouksen ulkomailta ja kiekkoilee tulevan kauden Espanjan Aurinkorannikon jäähalleissa. Veljensä Pedron paluu viimekeväisen ikävän loukkaantumisen jäljiltä on vielä epävarmaa, mutta toivoa sopii, että Tahkonkadun Karlsson jossain vaiheessa nähdään tositoimissa.  Ironman Harjulalta jää ensi kertaa historiassa väliin useampikin peli, kun mies potee jalkaansa kotisohvalla. Tämän lisäksi maaliruisku Pexi on ainakin syksyn telakalla. Heljälästä kukaan ei ole kuullut useampaan kuukauteen, joten mies on täysin kysymysmerkki nyt myös kaukalon ulkopuolella.
 
Tulopuolella riittää kaikeksi onneksi myös kerrottavaa. Lehtola palaa omalle tasolleen yhden farmivuoden jälkeen ja ottaa toivottavasti heti oman paikkansa Panteran ykköskentässä. Siihen kentälliseen riittääkin tunkua, sillä muutaman kiertolaisvuoden jälkeen keltamustiin palaava Anatooli on ainakin vanhojen näyttöjen perusteella itseoikeutettu ykköskentän mies. Tämän lisäksi Pantera saa todella odotetun paluumuuttajan, kun Hai-paidan valmennushommiin vaihtaneella Jamolla on viimein aikaa kurvailla harrastekaukaloissa. Jamosta ei tarvinne mitään ylisanoja tässä mainita. Kannattaa tulla hallille katsomaan. Sinervon jatkaminen keltamustissa on vielä hitusen epävarmaa kun Haiparvikin kuulemma kaipailee kovavauhtista snaipperia takaisin ruotuun. Kauden avauksessa Sinervo lienee kuitenkin mukana.

Mutta miten kommentoi joukkueen monivuotinen GM tulevaa joukkuettaan:
– Kyllähän tässä monien vaiheiden jälkeen on taas hyvä nippu kasassa. Meillähän oli kunnianhimoinen tavoite saada jalkeille kaksikin porukkaa, mutta nyt saatiin hädin tuskin yksi porukka ilmoitettua sarjaan..

Jamon paluu on tietysti hieno asia. Sinervokin saa nyt ehkä jonkun syötön lapaan, eikä tarvitse yksin tehdä kaikkea. Ja paino tässä Jamon asiassa muuten sanalla paluu. Ensimmäinen esiintyminen keltamustissa nimittäin on jo useamman vuoden takaa. Hallipiruilijat voivat siis vaieta värväämisistä. Siihen ei ole ollut tarvetta. Panterassa pelaavat ja seuraa ylipäätään edustavat ne henkilöt jotka haluavat sen tehdä. Ja tietysti ne jotka pitävät seuran kokouksien tarjonnasta. Ja toki me maksamme pelaajille avokätisesti. Mutta se siitä. 
 
Anatoolin paluu muutaman välivuoden jälkeen on myös loisto-uutinen. Liikaa maalintekotaitoa kun ei jengissä välttämättä ole  tähän saakka ollut.
 
Ja tietysti sokerina pohjalla, JLeino jatkaa tolppien välissä ja allekirjoitti äskettäin uuden kuusivuotisen sopimuksen. Joukkueen tärkein mies, joka on vastuussa lähes kaikista voitoista mitä Pantera on kaukalon puolella napsinut.
 
El Pantera toivottelee kaikille sarjaan osallistuville mukavaa kautta hienon harrastuksen parissa. Tehdään tästä juhlavuodesta yhdessä mahtava kiekkokausi!
 
Ja mikäli joku porukka haluaisi jakaa jäävuoroja kanssamme, ottakaahan yhteyttä! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *