Jääkiekko: El Panteran harrastekiekkoryhmän kuulumisia

Jos oli GM Pena ollut täystyöllistettynä salibandyjoukkueen kokoamisessa, niin yhtä lailla hommia on riittänyt toimistossa kiekkoporukankin suhteen. Uusi kausi on tuonut uudet haasteet, joihin vastaamiseen on tarvittu Rautakanslerin piinkovaa otetta.
 

– Jo keväällä sain tiedon, että vuoden jäseneksikin vastikään valittu Anatooli tulee vaihtamaan maisemaa Helsingin kirkkaammille areenoille. Joukkueen profiilipelaajan lähtö asetti tietysti minullekin valtavat paineet, mutta totutusti kestin ne hienosti, kommentoi vaatimattomaan tapaansa itse Pena.

Koska aivan kuka tahansa kiekonpyörittelijä ei Anatoolia olisi korvannut, laittoi Penakin itsensä likoon ennennäkemättömällä tavalla. Haaviin tarttui Salon mittakaavassa se kovin mahdollinen kala, kun Kiekkohaiden viime kauden kapteeni Jarmo Ruohomaa tarttui Penan tarjoamaan yhdeksän vuoden sopimustarjoukseen.

– Kyllä, olen erittäin tyytyväinen itseeni, ja tietysti Jamon saapumiseen joukkueeseemme, toteaa Pena.

Mikään uusi mies Ruohomaa ei Pantteripaidassa ole, sillä hän pelasi Pantterinutussa jo ennen siirtymistään Kiekkohai-paitaan. Viime kaudella hän iski Suomi-sarjan karsinnoissa 19 pelissä pakin tontilta mehukkaat 17 tehopistettä. Kiekkohait olisi halunnut pitää johtohahmostaan luonnollisesti kiinni, mutta siviilikiireet ja Penan pöydälle heittämä tarjous käänsi vaakakupin lopullisesti Panteran suuntaan.

Joukkueen muun rungon Pena onnistui pitämään kiitettävästi kasassa. Pasiassa treidattiin ehkä hieman yllättäenkin Nokian joukkueeseen. – Niin no, tuohon minulla ei ole kommentoitavaa, tuhahtaa Pena.

Joukkueen monivuotinen kultakimpale maalivahti Jari Leino allekirjoitti seuran kanssa monivuotisen jatkosopimuksen, joten vastustajat eivät tule verkkoja kovin paljon pöllyttämään. Puolustuslinjaan palaa kolmen vuoden pestillä JElo. Voimahyökkääjä Heljälä palaa täksi kaudeksi takaisin Pantteripaitaan ja tuo kasvaneella fyysisellä olemuksellaan ryminää kentälle.

Pena neuvottelee vielä tiiviisti viime kausien pistenikkari Ajokisen kanssa, joka tähyilee kuitenkin vielä pelipaikkaa ulkomailta. – Uskon, että Ajokinen nähdään tällä kaudella vielä Pantteripaidassa, toteaa Pena itsevarmana.

Haluan vielä mainita, etten suinkaan ole jäänyt lepäämään laakereillani onnistuneiden sopimusneuvottelujen jälkeen, vaan haussa on vielä yksi todella kovan luokan vahvistus. Nimestä en voi vielä puhua, sillä neuvotteluissa on vielä mukana joku Suomisarjajoukkue, jatkaa Pena salaperäisenä.

El Panteran kauden avaus SSO-hallissa 24.10.2011 jolloin vastassa on kivikova Devils.

 

El Pantera 2011 -2012

Maalivahdit:

Jari Leino

Puolustajat:

Sharjula
EloJo
JValjus
Juti
Pedro

Hyökkääjät

eloton
Arsca
Pexi
Jamo
Arttu
EMäki
Heljälä
Ajokinen
Tuxi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *