Jääkiekko: EP Winter Classic 2011

  22.1.2011 14.00 Paukkula, Salo, Finland

Tervetuloa!

El Pantera järjestää perinteikkään EP Winter Classic -tapahtuman Paukkulan jääurheilukeskuksessa 22.1.2011 kello 14.00. Vastakkain asettuvat seuran parhaista voimista kerätyt joukkueet:juniorit ja seniorit. Tuttuun tapaan ottelu pelataan harrastelätkän säännöin, joten tapathuma tarjoaa yllin kyllin vauhtia ja huimia tilanteita.
 
Varmoja kokoonpanoja eivät joukkuiden valmentajat vielä halunneet julkaista. Toimitus on saanut kuitenkin joukkueita hyvin lähellä olevilta lähteiltään tietoonsa ryhmien avauskentälliset. Senioreiden ykköshyökkäysvitja on odotetusti Arsca-Sami71-ajokinen. Puolustuksessa seniorit luottavat ehkä vieläkin odotetummin torneihin sharjulaan ja eetuun. Junioreiden ykkösase ei ole aivan yhtä odotetunlainen. Hyökkäyksessä nähdään viime kauden ratkaisija anatooli, dirtyharry sekä laiskahanska. Puolustukseen asettuvat leka ja Nikke.
 
El Pantera toivottaa kaikki talviurheilun ystävät tervetulleeksi seuraamaan tätä hienoa koko perheen tapahtumaa. Paikan päällä on ottelun seuraamisen lisäksi harrastaa luistelua tai laskea pulkkamäkeä. Ja mikä parasta tapahtumaan on täysin vapaa pääsy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *