Jäsenesittelyssä LeinoJP

LJP (kuten nimimerkki voidaan hienosti lyhentää) tunnetaan sekä työyhteisössään, että urheiluareenoilla häärätessään rauhallisena, mutta silti innokkaana uurastajana. Sitkeä yritys, hyvät suosittelijat, ja ennen kaikkea hienot eleet (uudet autot jne..) seuran johtoa kohtaan olivat vahvasti myötävaikuttamassa tämän joka lajin yleismiehen liittymisessä mustakeltaisiin.

Esittele lyhyesti itsesi

Kastetilaisuudessa Keuruulla vuonna 1981 olen saanut nimekseni Jussi Leino.

 

Perheeni on ollut köyhä, joten se on rajoittanut kalliita harrastuksia. Vain Jumala yksin tietää minkä formula- tai jääkiekkotähden maailma on minussa menettänyt vähäisen harrastustaustani myötä.

 

Urheilusaavutukset ovat rajoittuneet legendaariselle Valhojan pikkukentälle. Siellä on eri lajien lajiharjoittelua tullut tuhansia tunteja. Olen jopa nuorempia valmentanut ja rääkännyt Valhojan kentällä. Se en ollut aina minä, joka lähti itkukurkussa kentältä pois.

 

Muuten elämästäni mainittakoon, että olen yhden lapsen isä ja yhden naisen aviomies. Ammatiltani olen opiisi, kuten poikani sanoo.  

 

Miten tulit liittyneeksi El Pantera urheiluseuraan?

Oli suuri halu tulla osalliseksi jotain suurempaa kokonaisuutta. Päätin alkaa nuoleskella seuran keulahahmoja ja lähetellä heille kalliita lahjuksia. En tiedä oliko sillä osuutta jäsenhakemuksen läpimenoon.

 

Mikä on mielestäsi tähänastisen urasi paras tai ikimuistoisin urheilusaavutuksesi?

Taitaa olla seuran (Salon uimahyppääjät) kisat uimahyppääjistä. Olin ehkä noin kolmas. Jääköön mainitsematta osallistujien lukumäärä.

 

Nyt voit vapaasti kehua, missä urheilulajeissa olet/olisit El Panteran kärkeä ?

Toivoisin olevani paras El panteran uimahyppääjä. Minulla on vankka yhden vuoden kausi takana noin vuodelta -94. Ns. Aku Ankka viidestä metristä on valttikorttini.

 

Tiedätkö mitä, mikä tai kuka on tuplajii?

Se on käsittääkseni herkullinen juoma, jota en muistaakseni ole maistanut. Siihen tulee kolmen tähden jallua ja Jäger-maisteria samassa suhteessa.

 

Pääsitkö mielestäsi liian helpolla El Panteran jäseneksi ?

Ehdottomasti en. Kalliiksi se tuli. Ei ne stripparit ilmaisia ole.

 

Odotuksesi El Panteran toiminnasta?

Ei ole mitään sen suurempia odotuksia. Jos joskus pääsisi makkaraa myymään johonkin tilaisuuteen.

 

Nyt sana on vapaa ja voit myös lähettää terveisiä muille El Panteran jäsenille

Terve kaikki! Älkää pelätkö. Seura ei vieläkään saanut todellista kykyä.  Minä en osaa mitään lajia kunnolla. En saa teiltä palloa pois ja pystytte harhauttamaan minut lajissa kuin lajissa vaikka haarojen välistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *