Jäsenesittelyssä heljälä

Jäsenesittelyssä yksi tuoreimmista jäsenistämme, heljälä.  Hän on jo monelle jäsenelle tutuksi tullut edustaessaan El panteraa mm. jääkiekossa ja kaukalopallossa. Hänet tunnetaan pelikentillä ainakin maalintekotaidoistaan, pehmeistä käsistään ja tietysti pelikovuudestaan. Golf, salibandy ja jalkapallo ovat varmasti muita lajeja, joissa heljälä näyttää kyntensä El panteran väreissä. Seuramme jäseneksi hän sopii myös muilla taidoillaan, jotka varmasti  huomataan tulevissa kokouksissamme.

Miten tulit liittyneeksi El Pantera urheiluseuraan?
Kauan siitä on ollut jo puhetta, mutta nyt se otettiin vihdoin viimein asiaksi Arscan kanssa ja siitähän se sitten lähti etenemään.

Mikä on mielestäsi tähänastisen urasi paras tai ikimuistoisin urheilusaavutus?

Ehkä junnuna, 4 maalia TPS:n verkkoon ( ja  tiedoksi, että vihaan Tepsiä) tai joku voitto El Panteran joukkueen mukana, joissa olen ollut vierailevana TÄHTENÄ ( esim. salon kaukalopallomestaruus ) Muistoja on itse asiassa niin paljon, ettei kaikkia edes jaksa enää muistaa!

Nyt voit vapaasti kehua, missä urheilulajeissa olet/olisit El Panteran kärkeä?
Vaikea Kehua itseään, mutta aika monessa lajissa olen luultavasti lähellä kärkeä  (Toim. huom. Ollaanpa sitä nyt vieraanvaraisia, vaatimattomuus ei ole heljälän tapaista )

Tiedätkö mitä, mikä tai kuka on Tuplajii?
Sen verran tiedän kyseisestä asiasta, että kun on tarpeeksi tekemisissä tuplajiin kanssa, niin muisti pätkii ja aamulla saattaa päätä särkeä…

Pääsitkö mielestäsi liian helpolla El Panteran jäseneksi?
No, ehkä vähän, mutta hyvä niin.. ja kivaa kun pääsin tai huolitte.

Odotuksesi El panteran toiminnasta?
Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Nyt sana on vapaa ja voit myös lähettää terveisiä muille El panteran jäsenille.
Kiitos El Panteran hallitukselle, että hyväksyitte minut hienon seuranne jäseneksi. Pyrin auttamaan El Panteraa parhaani mukaan kaikissa tulevissa koitoksissa…

Toivottaa: heljälä, syntynyt muuten maalintekijäksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *