Erikoishaastattelussa El Panteran virallinen Juhannuspoika: Nikke

Viikon jäseneksi on yksinoikeudella näin Juhannuksen – tuon suuren suomalaisen kansanjuhlan – alla saatu Nikke, joka on juuri valittu El Panteran Juhannuspojaksi. Nikke on tuttu monille amissählyn ja raksatarvikeliikkeiden kävijöille. Sitkeät huhut kertovat myös miehen olevan melkoinen rikollinen, useita kaatoluvattomia karhuja on kaatunut Niken toimesta. Muutenhan asia olisi ihan okei, mutta kun nuo karhut ovat kuolleet vanhuuttaan.. Nikke tavoitettiin tähän haastatteluun todella kovan kiireen keskeltä, mutta luottotoimittajalle annetut vastaukset ovat kuitenkin ilahduttavan täyteläisiä. Seuraavassa "uutispläjäyksessä" Nikke itse valottaa hieman omia taustojaan.
 

Kuka on syypää siihen, että sinut nähdään El Panteran paidassa laukomassa säbäpalloja kohti kattolamppuja?

-Nooh, kai se Arsca jälleen kerran oli.

 

Huhun mukaan sinut on kiinnitetty Nokian huippusalaiseen projektiin – Tulevaisuuden toivot – jossa pyritään sähköshokkiterapian avulla ottamaan käyttöön koko työntekijän tietotaitopotentiaali. Mitä kommentoit tähän?

-Senhän piti olla salainen!!! Oikeasti projektin nimi on "Tulevaisuuden toivossa" ja kaikki varmaan tietää mitä se tarkoittaa…..vai tietääkö??

 

Juontaako Keski-Tansanian savimajakoulun hilpeänkirjavan koulupuvun käyttäminen juurensa siis useasti päivässä annettaviin sähköshokkeihin? Onhan koulupuvun käyttämisen aiheuttavasta hermoratasynapsien muutoksesta sentään mahdollista parantua?

-No se on ilman muuta selvä, että parantumaton vahinko on jo käynyt ja voin paljastaa semmoisen salaisuuden. että olen käyttänyt kyseistä savimajakoulun pukua myös töissä. En ole muuten pitkään aikaan nähnyt pukua, olisko Arscalla turvonneet nakit pelissä????

 

Paljonko on tosi iso?

-Yleensä 2.

 

Amissählystä on tullut jokasunnuntainen traditio. Miksi ei miestä näy joka kerta pelaamassa? Eikä kannata yrittää mitään "vuorotyö", "vähän flunssainen olo" tai "piti hakea lapset mummolasta" selitystä. Kansa haluaa totuuden!

-Talonrakennus on vienyt kiitettävästi aikaa, mutta yritän parantaa tapani jatkossa.

 

Miten, missä ja milloin aiot viettää juhannuksen? Olethan sentään tullut valtavalla äänivyöryllä ( 77 % kaikista äänistä ) valituksi El Panteran viralliseksi Juhannuspojaksi.

-Juhannus menee tuolla Kuopion suunnalla mökkeilyn merkeissä ja kenties juon yhden kaljankin!!!! Ainiin, ja iso kiitos äänestäjille……

 

Salon ainoasta oikeasta baarista on toimittajalle (missäköhän toimittaja lienee liikkunut..) asti tullut tieto viimeviikkoisesta häröilystäsi. Mikä ihme siinä on, että aina pitää ottaa sitä kaljaa? Ja vieläpä yksi ISO olut?

-Tämänvuoden ensimmäinen baarireisu on vietetty ja kotiinkin löysin eli ihan ok. Näin pienelle "miehelle" riittää se yksi olut.

 

Oletko helpottunut, kun asioitasi hoitanut vakuutusmies on vaihtanut maisemaa Espoon suunnalle? Kyseisen kundin kanssa oli kuulemma tosi vaikeaa asioida..

-Todellakin, kerrankin kun olin konttorissa käymässä niin sain odotella todella kauan, kun tämä vakuutusmies vaan nauratti naisia siellä särmin takana. Ja tuli kalliiksi, kun piti aluksi käydä vaan vähän muuttamassa vakuutuksia, mutta nyt onkin kaikki mahdolliset ja mahdottomat vakuutukset. No ei kai, nyt kaikki kipinkapin Tapiolaan laittamaan vakuutukset kuntoon. 

 

Toimituksemme haluaa kiittää Juhannuspoikaa. Kiitos siis haastattelusta ja muista olla esimerkkinä nuorisolle!

-Vai että esimerkkinä, tämmöinen ryyppääjä.

 

Ja loppuun totutusti risut ja ruusut maailmalle sekä Juhannuspojan vinkit kesän suurjuhlan tunnelmanluontiin.

-Hyvää kesää

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *