Jäsenesittelyssä Pedro

Jäsenesittelyvuorossa El Panteran Ensimmäinen Jäsen: Pedro. Tunnollisena miehenä Pedro on suorittanut velvoitteensa seuraan aina ensimmäisten joukossa ja oli ensimmäinen seuran liittymismaksun maksanut jäsen. Vielä kun mies nähtäisiin kokouksissakin… 
Pedro tunnetaan kiekkoympyröissä peräänantamattomana,taitavana ja urheiluhenkisenä pakkina. Ja vain ja ainoastaan pakkina :). Kiekossa Pedro on kerännyt kokemusta myös raitapaitaosastolla, eikä lainkaan huonolla menestyksellä. Siirretään puhe Pedrolle.
 

Olet virallisesti El Panteran jäsen numero 1.
Miten päädyit seuraan tai pakotettiinko sinut mukaan ?

Kaiken takana on yllätys, yllätys Arsca. Ei mua mukaan pakotettu, mutta painostus oli kovaa ja päivittäistä… Luulin itse asiassa alunperin että El Pantera on puhdas kiekon erikoisseura. Kysäisin jossain vaiheessa Arscalta että kuinka paljon meillä on jäseniä ja kun Arsca vastasi että vähän reilut 30, niin alkoi hieman huolettaa oman peliajan puolesta…

 

Työ ja koti kiireittesi johdosta et ole varmasti päässyt kaikkeen haluamaasi toimintaamme mukaan, mutta yritätkö parantaa tapasi vuonna 2006 ? : )
Yritän luvata parantaa tapani…ainakin noihin kevät- ja syyskokouksiin pitäisi kyllä joskus päästä.

 

Olet toiminut myös vuosia jääkiekkoerotuomarina, eikö ? Mitä mieltä olet nykyisistä liiga tuomareista? Esim. jäsen Kiilastamme?
Tunnustan… puhaltelin loppuvaiheissa päätuomarina ihan puolitosissaan kunnes motivaatio loppui eikä jaksanut enää panostaa. Liigassa on jonkin verran hyviä ja jonkin verran huonoja tuomareita ja valitettavasti pari jolla on noussut neste päähän. Kiila ja vanha linjuripari Orelman Antti putoavat tuohon ensimmäiseen kategoriaan. Antti palkittiin viime vuonna liigan parhaana linjatuomarina, Kiila kun tsemaa pari vuotta niin voi hyvin päästä samaan!

 

Mieleenpainuvin urheilusuorituksesi?
No huh huh…aika hyvin on noi ns. suuret voitot ja saavutuksen ylipäätään kiertäneet meikäläistä. Jos suorituksen saa vaihtaa kokemuksiksi ja noi tuomaroinnit lasketaan mukaan, niin sieltä on jäänyt joitain juttuja mieleen => mm. humalainen, täysi ja äänekäs Rauman halli Pitsiturnauksen Lukko-matsissa. Junnu-maajoukkueturnaus Hollannissa Tanskan kiekkoliiton lähettämänä oli kokonaisuudessaan aika erikoinen kokemus.

 

Suosikki joukkueesi lätkän SM-liigassa on mikä vai onko sitä ollenkaan?
Aika vähän on kiihkeitä tunteita minkään seuran suuntaan, painottuu toi lätkän seuranta enemmän maajoukkueen peleihin. HPK on pelannut hyökkäävää taitokiekkoa jo monta vuotta, joten siinä mielessä toivon että Hämeenlinnassa voitaisiin juhlia vaihteeksi jotain muutakin kuin pronssia (toim. voi sitten huom. jos kerho on jo tippunut kun tämä julkaistaan).

 

Onkos sinulla mielessä jotain urheilutapahtumaan mihin voisimme ottaa osaa ja tietysti myös voittaa sen?
Särkisalon regatta ekana vuonna ja Gotland Runt vaikka seuraavana, täytyy vain löytää joku hullu joka antaa veneen lainaan…

 

Keksi jokin hyvä kysymys itsellesi ja vastaa siihen

Kysymys kuuluu: Jäsenistön laskelmien mukaan jäit viime syksynä El Panteran tapahtumista pois vähintään kolmesti siksi että olit nostamassa mökkilaituria. Eikö voitaisi Pedro tässä nyt sopia, että laituri on jo ylhäällä ja sitä ei enää käytetä poissaolojen (teko?)syynä?

Ja vastaus: Nope. Kevät tulee ja laituri pitäisi hiiata rantakalliolta takaisin veteen. Tää on yhtä oravanpyörää tää ihmisen elämä : )

 

Jaloviina, olut vai viini?
Olut, väkevistä ei oikein muuta kulu kuin tissutellen konjakkia. Toisaalta toi saaristolaiskonjakki eli Jallu vie kyllä paskaa konjakkia 6-0… 

 

Lopuks nii lait nyy tervessi mihi lystä:
Terveisiä kaikille El Panteran kiekkopakeille (first, last and only line of defense) ja erikoisterveiset on-off pakki Dirty:lle: käy jatkossakin pelipäivinä salilla että saadaan jatkossakin nauraa niitä lihaskramppeja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *