Jäsenesittelyssä dirtyharry

Tällä kertaa jäsen esittelyssä DirtyHarry. Harry on monille Salon kadun tallaajalle tuttu näky harmaassa työasussaan: ) Urheilupuolelta hänet muistetaan parhaiten Salpan salibandyn voittavana maalivahtina. El Panteran pelipaidassa hän on esiintynyt lähinnä lätkäjoukkeen "likaisen kovana" pakkihyökkääjänä jolle ei ainakaan maalineduspelissä ryppyillä. Mutta annetaanpa sana Dirtylle.
 

Mistä tulet ja mihin menet ?

ai mää vai??? ( toim. huom. vastauksesta näkee, että Harry ei aina ole tietoinen esim. pelikentällä missä on ja mihin menee ; ) )

 

Toimittajan on kuullut sinun käyvän ahkerasti salilla. Klassinen kysymys kuuluukin paljonko penkiltä nousee? Ja vastaukseksi ei kelpaa "tarpeeksi".  

 treenimuoto muiden joukossa. no jotain suuntaa antavaa, kolme numeroa ja keskimmäinen ei oo nolla 😉

 

 

Salibandy vai lätkä ja miksi näin?

onpas paha, salibandy. omalta peliajalta aivan mahtavat kokemukset.

 

Mitä parantaisit El Panteran toiminnassa vai onko edes mitään parannettavaa?

puheenjohtajan ja rahastonhoitajan etuisuuksia olisi karsittava!!!

 

Kovin urheilusuorituksesi koskaan on ?

kyllä se tuolla säbä puolella on lahden urheilutalolla aluejoukkueiden turnauksessa

 

Onko sinulla jotain kysyttävää El Panteran hallitukselta? Nyt siihen olisi oiva tilaisuus. Vastausta en kyllä lupaa. Onko sellanenkin olemassa?! kovin on saamatonta porukkaa 😉

 

Sinut on nähty joskus Ässien pelipaita päällä ?!? Pitääkö tämä paikkansa ja onko ÄSSÄT ?!?!? sinun suosikkijoukkueesi SM-liigassa? Jos ja kun näin on, niin nyt olisi myös hyvien perustelujen paikka. 

Tämä pitää paikkansa, olen aina ollut patasydän. se vanha kunnon porin pelityyli on vaan pop.

ps. Matt Nickerson rulettaa

 

Nyt saat vihdoin laittaa terveisiä kotiin ja myös EP.n jäsenille

terveiset kaikille jäsenille, muistakaa pitää tuplajii tunnettuna!!!

 

Sinua on nähty yllättävänkin vähän El Panteran urheilukisoissa mukana. Onko sinulla hyvää selitystä miksi näin on päässyt tapahtumaan ja parannatko tapasi? 

kolmea eri työtä ja kaikki harrastukset päälle, ei vaan ehi. sitäpaitsi on tää atleettisuus päässy vähän rapistumaan. Lupaan kyllä parantaa tapani… …joten haastan kaikki rullaluistelua harrastavat kesällä vähintään yhteen rullaluistelu maratoniin (tai puolikaskin riittää)

 

Onko Jalkkarissa potkua?

vitt* mä mikään blondi oo ( toim. huom. Mitähän tuo vastaus tarkoittaa? Oliskohan Harry vetänyt pullon jalkkaria ennen vastauksen antamista…mene ja tiedä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *