Salo-Volley 2013

El Pantera lähti tämän vuoden turnaukseen parantamaan viime vuotista sijoitustaan lähes samalla kokoonpanolla kuin edellisvuotenakin. Joukkueenjohtaja Sharjulan kutsumana mukana olivat tietenkin itse kutsuja, Jussi, Vesku, Börje, Pexi, Nate, Arho ja ”seuran ulkopuolisena” mutta tuttuna pantteripelaajana jo vuosia nähty Mika Yliluoma.

 
Volleyn lauantaiaamu valkeni helteisenä ja aurinkoisena niin kuin monina muinakin vuosina. Nyt erona muihin vuosiin oli, että El Panteran pelit alkoivat vasta klo 12:30, kun muina vuosina pelit ovat aloitettu jo kahdeksan kintailla. Liekö tämä syy, mutta pelit etenivät hyvällä sykkeellä ja sijoituksena ensimmäisenä päivänä oli lohkovoitto.

Toiseen päivään lähdettiin edellisen illan pitkän, kuuman, ruokaisan ja nesteikkään ”pelipalaverin” jälkeen. Pitkälle venyneen palaverin jälkeen oli sunnuntaina pois rosterista Vesku. Vesku oli joukkueen nuorin pelaaja, joka ei vielä kestänyt kokeneiden pelaajien mukana pitkässä palaverissa. Päivän pelit sujuivat joka tapauksessa hyvin. Päivän peleissä tuli 2 voittoa sekä 2 tappiota ja sitä myötä pääsy välieriin. Välierissä tuli niukka tappio, jonka seurauksena El Panteran paras sijoitus ikinä Salo-Volleyssa, kolmas.

 
– Jätimme parannettavaa ensi kaudeksi, kuului Börjen ja Jussin lyhyt kommentti nestetankkauksen lomassa pelien päätyttyä.
 
Oli miten oli ja meni miten meni, niin hieno turnaus El Panteran pelaajilta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *