Salo Streetbasket 2013


El Pantera osallistui kolmella joukkueella ensimmäistä kertaa järjestettyyn Suomen suurimmaksi katukoristapahtumaksi mainostettuun Salo Streetbasket -turnaukseen.  Ennen turnausta monet varmasti jännittivät millaisena kesäkuinen aamu valkenee ja niin järjestäjien, pelaajien kuin yleisönkin onneksi sattui mitä parhain aurinkoisen lämmin kesäpäivä. Turnaukseen osallistui 70 joukkuetta ja noin 300 pelaajaa, joten varmasti Suomen suurimmasta katukoristurnaksesta voidaankin puhua.
 
Panttereiden parhaasta sijoituksesta vastasi nimensäkin mukaisesti El Panteran ykkösjoukkue. Kilpasarjan alkusarjassa voitosta voittoon tahkonnut joukkue sai finaaliin vastaan monet katukoristurnaukset voittaneen JyKy:n. Finaalista odotettiin tasaista, mutta JyKy: n muutamilla jäätävillä kakkosilla ei loppujen lopuksi voittajasta ollut epäselvyyttä. Vielä kun El Panteran heittopeli ei kerta kaikkiaan pelaajilta sujunut, niin illan ravintolakierrosta varten kaulaan saatiin hopeiset mitalit. Kovassa kilpasarjassa hoppee ei ollut todellakaan häppee ja näin jäi myös ensi vuodeksi parannettavaa. Tosin heti turnauksen jälkeen, kovaa mutta rehdisti pelaavaa, El Panteran ykkösnyrkkiä kosittiin ensi vuodeksi jopa Pro-sarjaan. ”No, aika näyttää missä ollaan ensi vuonna” veisteli joukkueen kapteenina toiminut Vesa Lehtonen. Hivenen yli satakiloisen ja kaksimetrisen Veskun lisäksi joukkueessa pelasivat melkein kolme metriä pitkä ja metrin leveä Antti Huotilainen, muutaman sentin lyhyempi ja muutaman sentin kapempi kaimaansa eli lennokas Antti Hilpinen sekä Perniön lahja koripalloilevalle Espoolle väkkärä Juuso Näreinen. Hienoa ja rehtiä peliä esitti EP:n ykkösjoukkue ja siitä iso kiitos äijille.
El Panteran kakkosjoukkue ei saanut aivan parasta itsestään irti ja näin kuntosarjassa jäätiin, häviävän pienellä marginaalilla tosin, jumboksi eli sijoitus oli 9. Kuntosarjassa pelasivat Jykke, Sharjula, Paky, Vjohansson ja Paseq.  A-poikien sarjassa El Panteraa edusti joukkue nimeltä El Pantera Jovenes. Junnujen sijoitus oli kolmas. Erikoista A-poikien palkintojen jaossa oli, että ikuri Arsca joutui pokkaamaan mitalit junnujen loistaessa poissaolollaan. A-pojissa pelasivat Jere Aalto, Eetu Karlstedt ja Konsta Mäenpää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *