MM 2010 veikkaus ratkennut

El Panteran virallinen jalkapallon MM-kisaveikkaus on saatu lopulta ratkaistua. Ratkaisu venyi jopa odotettua pidemmäksi Juryn kesäloman sekä eräiden veikkaukseen liittyneiden epäselvyyksien vuoksi. Erityisesti voittajaan kohdistui vakavia syytöksiä kanssakilpailijoiden taholta. Hän joutuikin käymään läpi tiukemmat syynit kuin Caster Semenya konsanaan. Nyt kuitenkin lopputulokset on vahvistettu ja EP:n urheilutoimituksella on ilo julkaista ne.

 
Veikkaajat jakautuivat lopulta melko selkeästi kahteen kastiin, heihin jotka luottivat Espanjaan sekä Hollantiin ja heihin jotka uskoivat vanhoihin jyriin kuten Brasiliaan. Veikkausten osittaisista yhteneväisyyksistä huolimatta riveistä löytyi mielenkiintoisia yksityiskohtia, jotka tuovat hyvin esiin El Panteran jäsenten rautaisen asiantuntemuksen jalkapallon saralla. Esimerkiksi Sulo uskoi Saksan menestykseen niin vahvasti, että veikkasi joukkueen voittavan sekä A- että D-lohkon ja lopulta etenevän A-lohkon ykkössijan kautta neljännelle sijalle koko turnauksessa. Eräs seniori-ikäinen jäsen puolestaan ei ollut huomannut, että potkupallossa ollaan siirrytty 2010-luvulle, vaan luotti edelleen vahvasti Ranskaan, jonka uskoi yltävän aina mitaleille asti.

Yhdelle veikkaajalle kisassa oli maksimissaan jaossa 27 pistettä. Veikkausten keskiarvopisteiksi muodostui melko vaatimaton 10,33. Mediaani puolestaan oli yhdeksän pistettä, mikä osaltaan kertoo veikkaustulosten kahtia jakautumisesta. Voitto tulos oli lopulta 17 pistettä ja perää jäätiin pitämään kuudella pisteellä. Voitto rivin oli tällä kertaa laatinut seuran oma urheilutiedon kruunamaton kuningas El Aho. Onnittelut voittajalle.


Alla vielä vielä kaikkien veikkaajien tulokset
 
El Aho                17
Labert                15
sulo                   14
eetu                   13
leka                   12
holtitonmopoilija  9
make.autio          9
Niilo Nuori           8
Arsca                  7
laiskahanska        7
Ebi                      7
Pedro                  6

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *