El Panteran jäsen maailmanennätystä tavoittelemassa!

Eräs seuramme jäsenistä, kutsutaan häntä nyt vaikka nimikkeellä jäsen X intimiteettisuojan säilyttämiseksi, oli rohkeasti mukana lauantaina 30. päivä elokuuta tavoittelemassa, ei enempää eikä vähempää, kuin maailmanennätystä. Ennätysyritys suoritettiin tarkoin valvotuissa olosuhteissa eteläisessä Suomessa sijaitsevan rannikkokaupungin isolla kirkolla, eli tarkemmin sanottuna Helsingin Senaatintorilla. El Panteran aina ripeän valpas urheilu- ja kulttuuritoimitus oli lähettänyt paikalle oman toimittajansa seuraamaan, kuinka tässä suurellisessa, ehkä jopa uhkarohkeassa tavoitteessa käy.
 

– Niin, jäsen El.. kröhöm, siis X, ennätysyrityksen suorittaminen on nyt lähellä, miltä tuntuu näin juuri ennen M-hetkeä?

 

– No, ei tässä ihmeempiä. Hieman on perhosia vatsassa, mutta se on vain hyvä tässä vaiheessa.

 

– Kuinkas tähän ennätysyritykseen on sitten valmistauduttu?

 

– Päinvastoin normaalia ujoa ja hiljaista minääni, olen yllätys, yllätys pyrkinyt lähinnä sosiaalisuuden kautta hakemaan menestystä tähän tilanteeseen.

 

– Sosiaalisuuden?

 

– Niin, siis olen pyrkinyt hakemaan itseni kautta suurempaa tietoisuuden tilaa.

 

– ?

 

– !

 

– Just, asia selvä, vaan onko valmistautumiseen sitten kuulunut mahdollisesti jotain maanläheisempääkin?

 

– Eilen, M-hetken lähestyessä, lähdin hakemaan mahdollisimman hyvää henkistä tasapainottelun tilaa sekä nk. suomalaista sisu-fiilistä fiilistelemällä jäsen Timoniton ohjeiden ja esimerkin mukaisesti Suomi-Ruotsi maaottelussa.

 

– Ilmeisesti ainakin tasapainotteleva tila löytyi?

 

– Kyllä joo, jossain vaiheessa jäsen Timoniton metodit alkoivat hieman itseäkin epäilyttää, mutta aamulla tuli ohjeet jonkinasteiseen tasoitteluun, jotka sitten hetken pähkäiltyäni ja keksittyäni, mitä ne ovat, nautin hampaat irvessä.

 

– Omaperäisen kuuloista… mutta nyt näyttää olevan ennätyskokeen aika, ei muuta kuin onnea matkaan! Vieläkö on viime hetken kommentteja?

 

– Oisko sulla avaajaa…

 

Maailmanennätyskokeen jälkeen uuttera mutta vähemmän vanttera toimittaja ei enää tavoittanut ennätyskokeesta riehaantunutta jäsen X:ää, sillä senaatintorilla oli tilaisuuden päättyessä melkoinen hulina ja kalina päällä. Näin lopuksi voidaan kuitenkin kertoa, että ennätysyritys oli onnistunut ja näin jäsen X omaa maailmaennätyksen. Kysehän oli siis saada mahdollisimman monta saman, kunniakkaan ja perinteikkään etunimen omaavaa samaan henkilöä samaan paikkaan. Entinen ennätys, 1086 oli Mohammed-nimisillä herroilla, vuodelta 2005. Uusi ennätys kirjataan luvulla 1281 Markku-nimisille herrasmiehille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *