El Pantera – Evening With the Fans

El Panteran salibandyjoukkueen kauden avauksen jälkimainingeista alkanut, jatkuvasti voimistunut huhumylly alkoi velloa jo sellaisella voimalla, että El Panteran hallitus päätti järjestää jo kauan suunnitelmissa olleen fanitapaamiseen keskustelutilaisuuden muodossa. Tilaisuuden tarkoituksena oli luoda mahdollisuus keskustella EP:n kannattajia askarruttavista asioista seuran jäsenten kanssa.

 

El Pantera – Evening With the Fans tapaaminen järjestettiin 24.10.2007, paikkana oli seuran Club House. Tapahtumaa ei juuri mainostettu, vaan tälläkin kertaa luotettiin puskaradion voimaan, eikä suotta, sillä Club House oli ääriään myöten täynnä faneja läheltä ja kaukaa.
 

Tapahtuman järjestämisen näinkin nopealla aikataululla johtaneet syythän olivat salibandyn grand old manin, GM Penan lausuntojen vuoksi alkaneissa huhuissa. Penahan oli antanut ennenkuulumattoman positiivisia lausuntoja ensimmäisten pelien jälkeen. Tähän tapahtumaan, jossa fanit saisivat paitsi tavata idoleitaan, saisivat selvityksen myös näihin lausuntoihin, oli El Pantera marssittanut paikalle GM Penan lisäksi puheenjohtaja Elottoman, hallituksen rautakansleri Arscan, valmentajaosastolta Eetun ja Niilo Nuoren, lajikapteeneista Laiskahanskan ja DirtyHarryn sekä pelaajapuolelta seuran kovapalkkaisimman pelurin Hantan, ei niin kovaa palkkaa nauttivan Ebin sekä suuren mysteerin, Kiilan.

 

Puheenjohtaja Elottoman marssiessa fanien eteen, alkoi tuossa varsin tyylikkäässä edustustilassa melkoinen pauhu, fanien odotus oli palkittu, ja todella näkivät nyt idoleitaan lähietäisyydeltä. On heti alkuun myönnettävä, että tämä pauhu onnistui häiritsemän jopa allekirjoittanutta, kovaksi keitettyä tapahtumaraportoijaa, joka oli liimautunut tilan oikeaan laitaan tarkkailemaan ja kuuntelemaan, toivoen poimivansa jotain suurta uutispommia.

 

Eloton jakoi lyhyen alkuspiikin jälkeen ensimmäisen puheenvuoron El Panteran HardCoreUltras faneihin kuuluvalle ”kiviselle”. Tämä osoittikin ensimmäisen kysymyksen heti GM Penalle koskien tämän positiivisia lausuntoja ja selkeän yllättävää iloisuutta kauden avauspelien tappioiden jälkeen. GM Pena ei selvästikään ollut aivan yhtä positiivisella mielellä, sillä siemaistuaan odottavan hiljaisuuden vallitessa Tuplajiin, vetäistyään syvän henkäyksen havannalaisestaan hän nousi ja totesi; ”eiköhän tää tilaisuus ollu mun osalta tässä, Eetu saa lähteä tän tiimin peräsimestä, tällä samalla lääkkeellä se homma lähti viime vuonnakin toimimaan ja kun tota samaa troppia oli vielä takataskussa, ni nähään ensi pelissä kera uuden coachin, se on moro!” Normaali marssijärjestys EP:n salibandyyn oli siis GM Penan poistuessa raikuvien aplodien saattelemana palannut.

”Kivinen” kuitenkin halusi kuulla asiaan myös mielipidettä joukkueen kapteenilta. Laiskahanska antoikin seuraavan lausunnon: ”no joo, joukkue oli koko ajan valmentajan tukena, tai no siis oli ja oli, eihän se meidän pelaajien vika ole, jos me siellä kentällä hävitään, se on kato se valmentajan pelikirja, minkä mukaan vedetään, ja Eetulla ei vaan ollu hallussa kenttätasapaino oman maalin sivuilla eikä hyökkäyksen painottoman puolen karvaus.”

 

Tässä vaiheessa kysymysvuoro siirtyi EP:n EtäJäseniin kuuluvalle Sofialle, joka ilmaisi aidon huolestumisensa Eetun puolesta. Tähän kysymykseen, olisiko sitten johtunut Sofian valloittavista silmistä, halusi vastauksen antaa Arsca, joka nopeasti ylös pompattuaan kertoi, että Eetu oli välittömästi hänen vapauduttuaan palkattu EP:n vanhempainneuvoston pesäpallojoukkueen kokoajaksi ja vetäjäksi ensi kautta ajatellen. Tässä vaiheessa myös EtäJäseniin kuuluva tumma kaunotar Natasha kujersi; ”ootsä sä se laulaja, se joka ei kaada mun haaveita vaan täyttää ne?” Salin keskittyessä odottamaan Arscan vastausta, otti Eloton taas tapahtuman haltuunsa kehottaen käymään nämä asiat läpi sitten musiikkijuottolan puolella myöhemmin illalla.

 

Seuraava kysymys meni jääkiekkopuolelle, lähinnä sen valmentajalle ja vetäjälle, DirtyHarrylle. Kysymys koski Varsinais-Suomen dollarihymyä, Hanttaa, joka ei kysymyksen esittäneen Camillan mukaan aivan tarpeeksi ole esiintynyt palkkaansa nähden. DirtyHarry laittoi kuitenkin nopeasti neidin hämilleen, sillä hän kertoi Hantan olevan roolitettu tekemään sitä täysin näkymätöntä duunia. Hanttaa myös käytetään erityisen paljon EP:n ulkomaille suuntaavissa delegaatioissa, sillä tämä mies osaa kuulemma valloittaa niin pohjoisessa kuin etelässäkin, oli puita enemmän kotona kuin ei. Tässä vaiheessa myös Hantta nousi ylös, kaikki odottivat, että mies puolustelisi palkkaansa, mutta ei, Hantta tyytyi tilaamaan Tuplajiin.

 

Puheenjohtajalta fanit, useampikin itse asiassa, halusi tietää, mikä on seuran tulevaisuus, mihin tullaan panostamaan ja ennen kaikkea, mitä on odotettavissa ensi vuodelta El Panteran lajikartalla.  ”Ensi vuonna mennään kovempaa ja korkeammalla kuin ennen, sen on selvä, kommentoi Eloton, paljastamatta kuitenkaan enempää.” Esimakuna vois kuitenkin mainita uuden fanituotteen, joka tultaneen lanseeraamaan piakkoin. Kyseessä on tietysti Niken verkkareista, niistä kirgisialaisista, luodut aidot kopiot, joihin painetaan vielä tämän suosikkipojan nimikirjoitus, jatkoi Eloton vielä. Ainoana uhkana tuotteen ilmestymiselle markkinoille on vielä hieman epäselvät lisenssiasiat, joita Hantta lähtee Kirgisiaan selvittämään.Vastaus tyydytti tapaamisen yleisöä, ja ennakkotilauksia tekstiileistä tehtiin kymmeniä.

 

Monista EP:n peleistä tuttu äänekäs kannattaja, tuo lyömäsoittimien houdini, HardCoreUltrasin ”Fernando”, halusi tietää, tuleeko El Panteran virallinen kisabiisi vaihtumaan nyt kun kappaleen levyttänyt yhtye lopettaa toimintansa. Tähän kysymykseen antoi lyhyen, mutta tunteita herättävän vastauksen seuran musiikki- ja kaunosieluvastaava Ebi, joka totesi sydäntäsärkevän osuvasti ”kappale ei vaihdu, sillä seura luottaa perinteisiin ja haluaa kappaleella omalta osaltaan kunnioittaa hienon yhtyeen taivalta”. Tässä vaiheessa kävi myös ilmi, että seura kunnioittaa yhtyeen vihoviimeistä keikkaa lähettämällä oman delegaation paikalle.

Arsca päätti tilaisuuden kiittäen runsasta kannattajakuntaa, ja kuin pisteenä ii:n päälle, virallisen kisabiisin räjähtäessä soimaan kerhotalon muhkeista äänentoistolaitteista, tarjoiltiin paikalla olleille vielä EP:n virallinen juoma pöytiin kannettuna. Upea tilaisuus oli ohi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *