Tuplajii™- Legendan synty

TUPLAJII:n™ tarina

Tuplajii™= 2 cl Jägeriä, 2 cl jaloviinaa (originaalissa kolmen tähden) samasta astiasta nautittuna.

TuplaJii™, tuo seuramme virallinen nautintoaine ja iloliemi, joka aina musiikkijuottoloista ja soittoruokaloista tilattaessa herättää hilpeyttä ja kummastusta, mutta myös samalla viekasta kiinnostusta, on levinnyt aina silloin tällöin kutittelemaan makuhermoja myös seuramme ulkopuolelle. TuplaJiin™ syntyyn on liittynyt näissä tapauksissa jonkin verran kiinnostusta, kerrottakoon se tässä ja nyt.

Eletään vuotta 2005 ja aikaa suopotkupallon MM-kisojen. Matka on ensimmäisiä pidempiä edustusmatkoja seurallamme ja tästä syystä delegaation koko on melko suuri. Se taisi olla toisen kisapäivän iltana, kun päivän hurjasta taistelusta toipuessaan kolme jäsentämme istahtaa kisa-alueen jälkipelien alueella puolityhjään telttaan miettien, ”mitäs sitten seuraavaksi?”

 

Noh, nämä viisaat miehet, tai no siis Eetu, Hantta, sekä juniorijaoston edustaja, Holtiton Mopoilija mietittyään aikansa päättävät toimia. Eetu sekä Hantta hakevat molemmat kolme shottia, toinen kantaa pöytään Jägerit, toinen Jallut, siis ne kolmen tähden, ja palautuminen kisoista on jatkumassa. Tässä vaiheessa kuitenkin tulee vanhemmille seniorijaoston jäsenille, näille El Panteran vanhempainneuvostoon kuuluville innovaatio, jonka hedelmiä nautitaan vieläkin. He päättävät kaataa yhden lasillisen molempia nautintoaineita juniorijaoston edustajan, Holtittoman Mopoilijan suuhun. Tästä seuraa sarjakuvistakin tuttua naaman vääntelyä sekä kasvojen värin vaihtelua, kunnes hetken kurlattuaan huomataan, että kas, se pysyi kuin pysyikin Holtittoman sisällä. Tästä innostuneena jäsenet Eetu ja Hantta kaatavat omat juomansa yhteen, vetäisevät ne ykkösellä kurkusta alas ja viekkaasti hymyillen toteavat, ”eiköhän oteta, ja maistella vielä toiset, ja kerrotaan sitten sen jälkeen muillekin…”

Klassikko oli siis syntynyt, ja tässä siis oli tarina TuplaJiin™ takana, tosin tämä tarina ei pääty tyyliin "sen pituinen se", vaan se tulee jatkumaan vielä pitkään…

El Panteran Wine & Dine toimitus

 

*Käytä alkoholia vastuullisesti ja noudata nauttimisessa kohtuutta!*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *