Vuoden 2005 palkat julki

Helsingin Sanomat uutisoi: "Fortumin toimitusjohtajalla Mikael Liliuksella oli odotusten mukaisesti viime vuonna kovimmat ansiotulot. Keskiviikkoaamuna julkistettujen vuoden 2005 verotietojen mukaan Liliuksen ansiotulo valtionverotuksessa oli 4,38 miljoonaa euroa."
 

El Panteran kanssa juuri vuoteen 2016 asti ulottuvan jatkosopimuksen tehnyt Hantta kiilaa ansiotulotaistelussa vanhan sopimuksensakin turvin tukevasti sijalle kaksi. Palkkatuloja vuonna 2005 kertyi 3,6 miljoonaa euroa, joka maaliverkkojen venyttämisestä ja syötönkatkoista maksettavien bonuksien myötä nousi aina 4,33 miljoonaan euroon.

 

"Kolmanneksi kovapalkkaisin oli Nokian pääjohtajan tehtävistä yhtiön hallituksen puheenjohtajaksi jäänyt Jorma Ollila. Yleisradion verkkosivujen mukaan Ollila tienasi palkkatuloja 4,27 miljoonaa euroa", jatkaa Helsingin Sanomat. 

 

Muita Panttereita Hesarin listalla edustavat jokapaikan höylä eloton, kovalla rahalla lätkäpuolelle Pohjois-Salosta värvätty "VandenBussche" Harjula, jonka kanssa El Panteralla oli esisopimus jo vuoden 2005 ajan, siitä siis viime vuoden mittavat tulot, sekä ikälisien myötä listalle ponkaissut, tällä hetkellä loukkaantumisesta Acapulcossa toipuva arsca.

 

Taloustoimitus tavoitti Hantan, kun tämä poikkesi kantapaikkaan huuhtomaan työpäivän pölyt kurkustaan. "Eipä siinä mitään, tulevaisuus on turvattu ja voin keskittyä antamaan kaikkeni El Panteran puolesta kunnian kentillä taisteltaessa", kertoo Hantta.

 

"Suurista summista huolimatta raha ei ole minulle tärkein motiivi pelata. Ainoa asia, minkä vuoksi panostin sopimusneuvotteluihin suuresti nostaakseni palkkasummaa, oli se, että tuen lahjoituksilla monia hyväntekeväisyysjärjestöjä. On hienoa, kun voin antaa jälleen hieman enemmän myös niille, jotka oikeasti tarvitsevat."

 

Tämän voi helposti uskoa tästä sympaattisesta miehestä, sillä hän tarjosi palkkakuopan pohjalla majailevalle toimittajapoloisellekin oluen ja lämpimän ruoan.

 

Kymmenen kärjessä ovat myös rakennusyhtiö SRV:n toimitusjohtaja Eero Heliövaara (2,79 miljoonaa), Wärtsilän konsernijohtaja Ole Johansson (2,35 miljoonaa), eloton (2,31 miljoonaa), Soneran toimitusjohtaja Juho Lipsanen, Sampo Pankin toimitusjohtaja Mika Ihamuotila, arsca sekä "VandenBussche" Harjula (2,29 miljoonaa).

 

Perinteisesti valtakunnan suurin painettu media ei ole merkinnyt listaansa urheilijoita, mutta El Panteran taloustoimitus julkistaa kaikki listansa täydellisinä eli jokainen toimiala on otettu huomioon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *