Jääkiekko: Väsyneelle ja haluttomalle El Panteralle taas tappio

El Panteran vaikeudet harrastekiekossa jatkuvat. Nokia Microsoft käytti muutamat maalipaikkansa tehokkaasti ja ansaitsi 2-1 voittonsa.
 


Peliin saatiin kaksi täyttä hyökkäysketjua ja kolme puolustajaa. Ensimmäisessä kentässä hyökkäsivät Sini, Jamo sekä Anatooli ja toisessa kentässä Arttu, Arsca ja Tuxi. Puolustajana häärivät Salmela, Juti ja Jlehtola. Maalissa kiekkoja koppasi Jari Leino.

 

Peli oli vauhdikasta alusta asti, mutta aivan huippumaalintekopaikkoja ei kummallekaan siunaantunut. Erän puolessa välissä Jamo otti isännän otteet ja näytti miten maaleja tehdään. Jamo lähti volttilähdöllä omasta puolustuspäästä ja kiemurteli näyttävästi koko kentän läpi vieden pantterit 1-0 johtoon. Erän voitto näytti jo tulevan El Panteralle kunnes aivan lopussa pääsi Nokia Microsoft kaventamaan pelin.

 

Toisessa erässä alkoi selvästi näkyä, kumpi voittoa enemmän halusi ja tarvitsi. Nokian Microsoftin pelaajat olivat selkeästi voitonhimoisempia, kuin vähän väsynyt ja haluton pantterilauma. Kun ajatukset ja voitontahto eivät ole heti pelin alusta täpöllä, niin erittäin vaikeaa niitä on enää pelin aikana kaivaa jostain. Nokia Microsoft saikin kovalla työnteollaan hyvän palkinnon voittomaalin muodossa. Maali syntyi hirvittävän maaliedushässäkän jälkeen. Monien luistimien kautta kiekko ajautui Nokian Microsoftin pelaajalle joka oli juuri oikeassa paikassa ja tälläsi kumilaatan vasempaan yläpesään.  Paikkoja lisämaaleihin oli vielä molemmilla joukkueilla. Nokialla Microsoftilla muutama aivan huippupaikkakin, mutta joko Jari Leino maalissa tai huono viimeistely piti Nokian Microsoftin kahdessa maalissa. Näin Nokia Microsoft sai ansaitun 2-1 voiton.

 

Suoraan sanottuna, tämä peli oli yksi El Panteran haluttomimmista peleistä pitkään aikaan ja ”jottain tarttis tehrä” tuli monen pelaajan suusta pelin jälkeen. Kumma miten tuo Nokian Microsoftin joukkue on vuodesta toiseen se, jonka kanssa on ongelmia. Kun katsoo historiaa taaksepäin ovat Nokia Microsoft pelit aina tiukkoja ja Panttereilta usein halutonta pelaamista!!?? Käsittämätöntä, mutta näin se on vaan ollut vuodesta toiseen. Toivotaan, että seuraavassa Devils pelissä alkaa taas luistin kulkea ja peli-ilo löytyä. Ainakin Devils sytyttää varmasti El Panteran parempaan peliin kun maanantaina nähty Nokia Microsoft peli.

 

Tilastoa :

1. erä

1-0 Jamo ( Jlehtola)

1-1 Nokia Microsoft

 

2. erä

1-2 Nokia Microsoft

 

Torjunnat

El Pantera, Jari Leino 8+6

Nokia Microsoft, Santeri Kallio 5+5

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *