Maastopyöräily: Mutapainia Tahkolla

El Panteran maastopyöräilyjaoksen aktiivijäsenet Niilo Nuori ja JJ Laine olivat jälleen tänä vuonna mukana Tahkon MTB karkeloissa. Niilo lähti jo kolmatta kertaa kiertämään kahta kierrosta, eli 120 kilometriä, kun taas JJ oli tuttuun tapaan mukana 60 kilometrin matkalla.

Kuopion seudulla oli kesäkuun aikana satanut runsaasti, joten Tahkon reitti oli märempi ja mutaisempi kuin kertaakaan 8 vuoden aikana. Luistelua alamäissä ja tiukkoja tilanteita oli siis luvassa.

Lue loppuun

Devils taisteli voiton El Panterasta

El Pantera kohtasi harrastekiekossa ennakkoon kaavailussa ns. huippuottelussa aina vaarallisen Devilsin. El Panteran rosteriin odotettiin kerrankin melkein kolmea ketjua, mutta turhaan. Joukkueen ikiliikkujat Sini ja Eloton loistivat poissaolollaan, syynä työesteet. Samasta syystä pois oli myös puolustuksen tuki Juti.  Jykke ja Esko olivat loukkaantuneiden listalla.  El Pantera oli pitkin syksyä etsinyt vahvistusta harvalukuiseen puolustukseensa ja tähän otteluun vihdoin sellainen saatiin. Mies tottelee nimeä Juho Laajajärvi.  Juho esiintyikin heti kovassa ottelussa upeasti ja lunasti paikkansa pelaavassa kokoonpanossa tulevaisuudessakin.

Lue loppuun

El Panteran verkkosivut 3.0

El Panteran aina ajan hermolla olevan verkkoportaalin ulkoasu on jälleen päivittynyt, jo kolmatta kertaa seuran kymmenvuotisen historian aikana. Käytännössä kaikki sisältö vanhoilta sivuilta on siirretty näille uusille sivuille, mutta historian lehtiä voi edelleen käännellä myös vanhoilla sivuilla: versio 1.0 ja versio 2.0.

Ylläpito toivoo käyttäjiltä palautetta mahdollisista puutteista ja ongelmista, jotta voimme korjata havaitut ongelmat.

Drivers ja El Pantera tasapeliin

El Panteran pelit jatkuivat tärkeällä Drivers-pelillä, josta joukkue lähti hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia, mutta toisin kävi. Illan peliin oli saatu optimaaliset kaksi täyttä kenttää. Pelistä uupuivat vain Arsca, joka syyskokousvammojen takia piti jäädä pelistä pois, ja eloton, joka Lontoon-loman uuvuttamana jäi kotiin lepäämään, sekä vielä selkävaivainen Jykke.

Lue loppuun

Microsport koulutti Panttereita

Kauden toisessa El Panteran harrastekiekkopelissä olivat juhlahetket vähissä. Alkuillan pelistä olivat poissa elintärkeä puolustuksen tukipilari Juti, hyökkääjistä Esko työesteen takia ja syystä tai toisesta Eloton sekä vielä kauden avauspeliään odottava Sini. Viikko sitten GM Pena sai huolestuttavan puhelun Anatoolilta, jolla jää työesteiden takia koko syyskausi väliin. Näin ollen El Panteran pelaajalista sen kuin kapenee, mutta GM Penan puheiden mukaan edelleen on ainakin yksi iso vahvistus tulossa pantterien joukkueeseen. Toivottavasti hänen ensi esiintymisensä tapahtuu jo seuraavassa pelissä.

Lue loppuun

El Pantera 2 avasi kiekkokauden voitolla

El Pantera 2 avasi harrastesarjan lohko B:n omalta osaltaan Lohjalta saapunutta HC Jumppakuutiota vastaan. SSO-halliin oli ahtautunut runsaasti yleisöä, sillä EP kakkosen koostumus oli pidetty tiukasti salassa. Joukkueen jäsenistä monet tapasivatkin toisensa ensimmäistä kertaa juuri ennen ottelun alkua.
 
Expansion draftissa EP oli onnistunut naaraamaan entisen SSP:n vahvuudesta itselleen muutamia pelimiehiä. Näitä olivat muun muassa EP:n omat pojat DirtyHarry sekä Nikke. Panteran edustusjoukkueesta vakavan loukkaantumisen takia sivussa ollut Pedro teki paluun kaukaloon EP kakkosessa. Lisäksi seuran omat juniorit Sami Hyytiäisen johdolla saivat nyt tilaisuutensa näyttää tasonsa. Muutamia täsmähankintoja oli tehty myös muualta. Loimaalta oli hankittu kokoa ja maalintekovoimaa kun Seppäkoski avasi kiekkouransa Panteran nutussa. Muurlan sählysalista GM oli löytänyt nuoren ja taitavan sentterin Asklöfin muodossa. Maalin suulla seisoi Paha-Ahti, joka niin ikään pelasi ensimmäistä oikeaa jääkiekko-otteluaan. Porukkaa oli kaiken kaikkiaan 13 kenttäpelaajan verran, joten pelistä odotettiin räväkkää 30 minuutin painetta. 

Lue loppuun

El Pantera avasi kiekkokauden jättiyllätyksellä

Kiekkokauden avaus El Panteran osalta nähtiin syksyisenä syyskuun iltana SSO-hallissa sarjan hallitsevaa mestaria SaPeLia vastaan. Keltamustien iskukyky oli täydellinen arvoitus, sillä medialle ei ole kesän aikana juurikaan joukkueen tekemisistä tiedotettu. Vaikkakin toimistolla on tapahtunut enemmän kuin aikoihin.
Suurin uutinen on tietysti se, että El Panteran joukkueita nähdään kaukalossa nyt kaksin kappalein, kun omista junioreista koottu El Pantera 2 avaa kautensa lohko B:ssä viikon päästä.

Lue loppuun

Lätkäennakko syyskausi 2014

El Panteran osalta tuleva syyskausi saa harrastekiekossa mullistavan uudistuksen toisen joukkueen muodossa. Nimellä El Pantera 2 aloittaa pelit ns. B-lohkossa. Joukkue on muodostettu uusvanhoista pelaajista, jotka ovat tuttuja jo sekä A-ja B-lohkoista, että muutamista uusista kasvoista. Joukkue on muodostettu tarkkaan harkiten ja on varmasti kova vastus monille. Pientä hienosäätöä on tehty tähän päivään asti ja luultavasti joukkueen rosteri elää myös kauden aikana. Historian ensimmäinen El Panteran kakkosen peli nähdään lohjalaista HC Jumppakuutioita vastaan. Myös Jumppakuutioille tämä on Salon harrastekiekon ensimmäinen peli ikinä. Peli pelataan 29.9 klo 19:45 SSO-hallissa.

Lue loppuun