Aihearkisto: Urheilu

Maastopyöräily: Mutapainia Tahkolla

El Panteran maastopyöräilyjaoksen aktiivijäsenet Niilo Nuori ja JJ Laine olivat jälleen tänä vuonna mukana Tahkon MTB karkeloissa. Niilo lähti jo kolmatta kertaa kiertämään kahta kierrosta, eli 120 kilometriä, kun taas JJ oli tuttuun tapaan mukana 60 kilometrin matkalla.

Kuopion seudulla oli kesäkuun aikana satanut runsaasti, joten Tahkon reitti oli märempi ja mutaisempi kuin kertaakaan 8 vuoden aikana. Luistelua alamäissä ja tiukkoja tilanteita oli siis luvassa.

Lue loppuun

Katusählyn SM 2013

Katusählyn Salon mestaruuksista miteltiin elokuun toisena viikonloppuna kauppakeskus Plazan kattotasanteella. SalPan salibandyjaoston järjestämään tapahtumaan otti osaa luonnollisesti myös El Pantera, jonka tie oli vuoden 2012 koitoksessa tyssännyt puolivälierään. Luonnollisesti sijoitus ei tyydyttänyt menestykseen tottunutta GM Penaa, joten koko joukkue oli uusittu täksi kaudeksi. Viralliseen pöytäkirjaan kokoonpanoksi oli merkitty salmela, Niilo Nuori, Labert, jykke ja Ebi. Lopulta hyvin ikävän perhetapahtuman vuoksi jykkeä ei otteluissa nähty – tsemppiä jykkelle- joten EP veti turnauksen läpi yhdellä vaihtomiehellä.

Lue loppuun

Salo-Volley 2013

El Pantera lähti tämän vuoden turnaukseen parantamaan viime vuotista sijoitustaan lähes samalla kokoonpanolla kuin edellisvuotenakin. Joukkueenjohtaja Sharjulan kutsumana mukana olivat tietenkin itse kutsuja, Jussi, Vesku, Börje, Pexi, Nate, Arho ja ”seuran ulkopuolisena” mutta tuttuna pantteripelaajana jo vuosia nähty Mika Yliluoma.

Lue loppuun