Aihearkisto: Uutiset

El Panteran verkkosivut 3.0

El Panteran aina ajan hermolla olevan verkkoportaalin ulkoasu on jälleen päivittynyt, jo kolmatta kertaa seuran kymmenvuotisen historian aikana. Käytännössä kaikki sisältö vanhoilta sivuilta on siirretty näille uusille sivuille, mutta historian lehtiä voi edelleen käännellä myös vanhoilla sivuilla: versio 1.0 ja versio 2.0.

Ylläpito toivoo käyttäjiltä palautetta mahdollisista puutteista ja ongelmista, jotta voimme korjata havaitut ongelmat.

Lätkäennakko syyskausi 2014

El Panteran osalta tuleva syyskausi saa harrastekiekossa mullistavan uudistuksen toisen joukkueen muodossa. Nimellä El Pantera 2 aloittaa pelit ns. B-lohkossa. Joukkue on muodostettu uusvanhoista pelaajista, jotka ovat tuttuja jo sekä A-ja B-lohkoista, että muutamista uusista kasvoista. Joukkue on muodostettu tarkkaan harkiten ja on varmasti kova vastus monille. Pientä hienosäätöä on tehty tähän päivään asti ja luultavasti joukkueen rosteri elää myös kauden aikana. Historian ensimmäinen El Panteran kakkosen peli nähdään lohjalaista HC Jumppakuutioita vastaan. Myös Jumppakuutioille tämä on Salon harrastekiekon ensimmäinen peli ikinä. Peli pelataan 29.9 klo 19:45 SSO-hallissa.

Lue loppuun

Harrastelätkän kymmenes kausi pyörähtää käyntiin!

Vuodesta 2004 eli sarjan perustamisesta alkaenSalon jääkiekkoerotuomarien pyörittämässä harrastesarjassa edustanut El Panteran kiekkojoukkue on jälleen valmis tulevan kauden koitoksiin.  Joukkue kohtaa maanantaina 7.10.2013 kauden avausottelussaan vastustajan sarjan huipulta. Ennen ottelua SSO-hallin kattoon hilataan Driversin viimekeväinen mestaruusviiri, joten kannattaa tulla ajoissa seuraamaan seremoniaa.

Lue loppuun

Jääkiekko: El Panteralla historiallisen menestyksekäs kausi

El Panteran urakka jääkiekon osalta saatiin päätökseen kolmisen viikkoa sitten ja lopputuloksissa pantterit kiilasivat sarjassa hienosti toiseksi. Kevätkausi sujui mainiosti El Panteran kiekkojoukkueelta ja joukkue kärsikin ainoastaan yhden tappion, joka tuli koko sarjan voittaneelle huippujoukkue Devilsille. Koko kevätkauden joukkuetta leimasi sairastelut ja loukkaantumiset, mutta silti se pelasi koko harrastekiekkohistorian kovimman sarjasijoituksensa.

Lue loppuun

Salibandy: Kausiennakko 2010-2011

Salibandykauden avaus oli päästä yllättämään El Panteran urheilutoimituksen, kun kutsu perinteiseen syksyn infotilaisuuteen El Pantera Conference Centeriin tipahti toimituksen postiluukusta pari viikkoa totuttua aikaisemmin. Toimituksessa alettiin heti arvailla syytä tähän perinteistä poikkeamiseen. Joku väitti kuulleensa, että EP:n viimeistelyleirillä Gran Canarialla olisi tapahtunut paha välikohtaus valmentajan ja pelaajien välillä. Toiset taas uumoilivat, että GM Pena on vain huvikseen päättänyt antaa jollekin organisaation jäsenelle kenkää saadakseen hieman säpinää mediaan. Tapahtuman ajankohdalle löytyi kuitenkin looginen vastaus Salibandyliiton sivuilta, josta kävi ilmi, että Panttereiden kausi alkaa jo syyskuun 19. päivä.

Lue loppuun

Jääkiekko: EP Winter Classic 2010

Helmikuun viimeisenä viikonloppuna El Panteran jäsenistö kokoontui olympiahuuman innoittamina  Paukkulan urheilukeskuksen kaukalolle selvittämään senioreiden ja junioreiden välistä paremmuutta talven kuningaslajissa. Huumaa hieman latisti Leijonien edellisiltainen mahalasku välieräpelissä. Erityisesti Arscalle tappio oli ottanut koville ja hänen katkera uhonsa aiheutti pientä vapinaa junioressa jo ennen pelin alkua. Senioreista Jussi ja hantta olivat puolestaan ottaneet tappion rauhallisemmin ja päättäneet aloittaa valmistautumisen seuraavan päivän koitokseen tukevalla nestetankkauksella jo perjantai-iltana.
 

Lue loppuun

Ylläpidon tiedotus II

Kommentointi jälleen käytössä. Vaihdoimme kommentointikomponentin uuteen, toivottavasti spämmiä ei tule enää. Uutta komponenttia ei ole testattu kovinkaan kattavasti, ottakaa yhteyttä jos ongelmia ilmenee.
 
— Ylläpito