Aihearkisto: Kaduilla kuiskitaan

El Panteran jäsen maailmanennätystä tavoittelemassa!

Eräs seuramme jäsenistä, kutsutaan häntä nyt vaikka nimikkeellä jäsen X intimiteettisuojan säilyttämiseksi, oli rohkeasti mukana lauantaina 30. päivä elokuuta tavoittelemassa, ei enempää eikä vähempää, kuin maailmanennätystä. Ennätysyritys suoritettiin tarkoin valvotuissa olosuhteissa eteläisessä Suomessa sijaitsevan rannikkokaupungin isolla kirkolla, eli tarkemmin sanottuna Helsingin Senaatintorilla. El Panteran aina ripeän valpas urheilu- ja kulttuuritoimitus oli lähettänyt paikalle oman toimittajansa seuraamaan, kuinka tässä suurellisessa, ehkä jopa uhkarohkeassa tavoitteessa käy.
 

Lue loppuun

Missä on Hantta?

Salon harrastekiekkopiireissä on tällä kaudella kohistu yhdestä pelaajasta ehkä enemmän kuin muusta sarjasta yhteensä. Hän on tietysti El Panteran legendaarinen kakskolmonen Hantta, joka vastikään teki El Panteran kanssa 8+3 vuoden sopimuksen. Hanttaa ei ole tällä kaudella kuitenkaan kaukalossa nähty, eikä asiasta ole juuri tarkemmin hiiskuttu. Mitä on tapahtunut? Onko palkkakatto tullut vastaan, palaako Hantta play-offeihin, joku muu, mikä?
 

Lue loppuun

El Pantera – Evening With the Fans

El Panteran salibandyjoukkueen kauden avauksen jälkimainingeista alkanut, jatkuvasti voimistunut huhumylly alkoi velloa jo sellaisella voimalla, että El Panteran hallitus päätti järjestää jo kauan suunnitelmissa olleen fanitapaamiseen keskustelutilaisuuden muodossa. Tilaisuuden tarkoituksena oli luoda mahdollisuus keskustella EP:n kannattajia askarruttavista asioista seuran jäsenten kanssa.

 

Lue loppuun

Tuplajii™- Legendan synty

TUPLAJII:n™ tarina

Tuplajii™= 2 cl Jägeriä, 2 cl jaloviinaa (originaalissa kolmen tähden) samasta astiasta nautittuna.

TuplaJii™, tuo seuramme virallinen nautintoaine ja iloliemi, joka aina musiikkijuottoloista ja soittoruokaloista tilattaessa herättää hilpeyttä ja kummastusta, mutta myös samalla viekasta kiinnostusta, on levinnyt aina silloin tällöin kutittelemaan makuhermoja myös seuramme ulkopuolelle. TuplaJiin™ syntyyn on liittynyt näissä tapauksissa jonkin verran kiinnostusta, kerrottakoon se tässä ja nyt.

Lue loppuun