Aihearkisto: Kilpailut

Keilailu: Tapanin viesti 2011

El Panteran juniorit matkustivat myrskyisenä tapaninpäivän aamuna Raisioon, jossa pelattiin perinteinen tapaninpäivän viestikilpailu. 24 länsirannikon joukkuetta  kokoontui kilpailemaan kuuden parhaan joukkueen palkintopaikoista. Saloa oli edustamassa El Pantera. Kilpailu pelattiin nelihenkisin joukkuein ja jokainen kilpailija heitti neljä sarjaa. El Panteraa edusti kilpailussa Junnujen edustusjoukkue: Jenna Kurppa, Juho Virpo, Ville Rajala ja Eetu Leppäniemi. Ryhmän tavoitteena oli päästä palkintosijoituksille, eli kuuden parhaan joukkoon.

Lue loppuun

Juho Virpo voitti Hermannin Harmaitten erikoiskilpailun

Salon keilailun parhaimmisto kokoontui maanantaina 12.12. heittämään Hermannin Harmaitten erikoiskilpailun finaalia. Juniorikeilaajistamme oli kilpailussa edustamassa Juho Virpo ja Eetu Leppäniemi. Eetu edusti kuumeesta ja flunssasta kärsien, tietäen että siinä kunnossa haetaan vain finaalikokemusta, joten kohtalo oli heittänyt arpansa hänen kohdallaan jo ennen kilpailun alkua.

Lue loppuun

MM 2010 veikkaus ratkennut

El Panteran virallinen jalkapallon MM-kisaveikkaus on saatu lopulta ratkaistua. Ratkaisu venyi jopa odotettua pidemmäksi Juryn kesäloman sekä eräiden veikkaukseen liittyneiden epäselvyyksien vuoksi. Erityisesti voittajaan kohdistui vakavia syytöksiä kanssakilpailijoiden taholta. Hän joutuikin käymään läpi tiukemmat syynit kuin Caster Semenya konsanaan. Nyt kuitenkin lopputulokset on vahvistettu ja EP:n urheilutoimituksella on ilo julkaista ne.

Lue loppuun

MM 2010 veikkaus

Salibandykausi saatiin El Panteran osalta pakettiin jo kuukausi sitten, mutta sivuillamme järjestetty jäähykuningasveikkaus sai lopullisen ratkaisunsa vasta muutama päivä sitten. Syynä tähän ratkaisun venymiseen oli kilpailun juryn päätös odottaa Salibandyliiton kurinpitovaliokunnan päätöstä eloton vs Kimito Islanders -jutussa.

Keilailu: EP Masters 2009

Pyhäinpäivänä El Pantera kokoontui ratkomaan seuran sisäistä paremmuutta keilailussa. Salon keilahalliin olikin kokoontunut yhden lauman verran panttereita, joiden kesken nokittelu oli aloitettu jo syyskuussa käydyssä EP Mastersin esikilpailussa, jonka voitti sharjula.

Lue loppuun