Aihearkisto: Salibandyraportit

Salibandy: Kirsu kohti pintaa

Tunnettu tosiasia on, että El Panteran ikinuoren salibandyjoukkueen ravi kiihtyy kauden loppua kohden. Kaudella 2012-2013 ovat fanit olleet epätoivon rajamailla odotellessaan suosikkiryhmänsä taistelutahdon löytymistä. Kauden toiseksi viimeiseen turnaukseen lähdettäessä EP oli kerännyt kauden peleistä vain kaksi voittoa. Joukkueella olisi siis melkoiset paineet tason nostoon.

Lue loppuun

Salibandy: Matalalento jatkuu

El Panteran urheilutoimituksen hiljaisen helmikuun rikkoi Yamamoto Faxmachinen äkillinen pärinä ja rutina. Ensimmäisenä paikalle tapahtumaa ihmettelemään ehtinyt urheilujournalisti löysi koneen sisuksista bittiavaruudessa lähes kuukauden seilanneen selvityksen El Panteran otteista V-divisioonan jatkosarjan toisessa turnauksessa.

Lue loppuun

Salibandy: EP jatkosarjaan

Salibandyn V-divisioonan alkusarja pantiin 22. lohkon osalta pakettiin Hanhivaarassa. Tässä juhlassa oli mukana myös El Panteran edustusmiehistö. Huolimatta edellisturnausta huomattavasti lyhyemmästä ottelumatkasta, oli EP jälleen mukana kapealla kokoonpanolla. Kokonaisen kentällisen lisäksi vaihtopenkille jäi kolme vaihtomiestä.

Lue loppuun

Salibandy: Avausvoitto saviseudulta

Kauden kolmannen turnauksen kunniaksi El Panteran salibandymiehistö matkusti Loimaalle asti. Pitkästä matkasta huolimatta vastaan asettui lähiseutujen kokoonpanot, eli SB Somero II ja Kiskon Kiskojat. Rajallisen matkustusbudjetin vuoksi EP oli liikkeellä pienellä pakalla. Puolustajista reissuun oli valittu Iso-J ja salmela. Hyökkäykseen valmentaja oli merkinnyt Labertin sekä edellisen turnauksen huilanneet sulon, Ebin ja holtittoman. Maalivahteja reissuun lähti peräti kaksi, Patu ja paha-ahti. Loppujen lopuksi Patu kuitenkin asetettiin hyökkäystä täydentämään ja yleispelaaja sulo siirrettiin pakiksi.

Lue loppuun

Salibandy: Kausi käyntiin

El Panteran virallinen salibandykausi 2012-2013 käynnistyi jo turhankin tutuksi tulleella Someron Monitoimihallilla. Tasona joukkueella on edelleen kuudes sarjaporras, eli korpivaellus jatkuu jo kolmatta kautta. Huolimatta synkästä menneisyydestä joukkueen itsevaltainen  johtaja GM Pena suhtautui luottavaisesti tulevaan kauteen.
 
-Olemme tehneet muutaman täsmähankinnan, joiden uskon tuovan uutta ulottuvuutta peliimme, ja joukkueen perusrunko on treenannut totutun kovaa koko kesän. Ryhmän kemiakin tuntuu olevan kohdillaan.

Joukkueen into näkyikin heti ottelupaikan pihamaalla, kun hallille saapui peräti kahden kentällisen verran keltamustia pelimiehiä.

Lue loppuun

Salibandy: HFT:n kevätpuulaaki

Yhdeksi varmaksi kevään merkiksi Salon seudulla on muodostunut HFT:n järjestämä puulaakisählyturnaus, jonka voittoa El Panterakin on aikanaan juhlinut. Tällä kertaa keltamustaa joukkuetta ei kentällä nähty, mutta seuran edustajia oli mukana peräti kolmessa eri kokoonpanossa. Patu oli paljon vartijana Jäykissä, Tome puolestaan johti Nokiapinoiden hyökkäystä ja Ebi laulatti ruoskaansa SBS Vikken riveissä. Pelimiesten lisäksi El Panteran laajasta organisaatiosta mukana oli Maranoid, joka jakoi oikeutta kentällä totutun varmoin ja selkein ottein.

Lue loppuun

Salibandy: Kausi pakettiin Somerolla

Kauden 2011-2012 viimeiset pelit käytiin El Panteran osalta Someron monitoimihallissa. Kauden loppuun oli säästetty klassikko Salpan kakkosjoukkuetta vastaan sekä vääntö LS Palloilijoiden kanssa. Kannattajien harmiksi Pantterit eivät vieläkään olleet selviytyneet loukkaantumishuolistaan.

– Miehiä on yhtä monta lasaretissa kuin kokoonpanossa. Lisäksi maanantaina pelattavan harrastekiekon ratkaisumatsin vuoksi jouduin jättämään elottomankin pois kokoonpanosta, mietiskeli GM Pena ennen mittelöitä.

Lopulta joukkueesta paikalle pääsivät paha-ahti, Arsca, Heze, salmela, holtiton, Nikke, sulo ja Ebi. Viimeisenä niittinä joukkueen kokoonpanolle oli Patun loukkaantuminen otteluja edeltävänä päivänä.

Lue loppuun

Salibandy: El Pantera jämähti keskikastiin

Someron kutsu kaikui kauniina El Panteran salibandyryhmälle toista kertaa tänä keväänä. Joukkue lähti liikkeelle jälleen niukalla kokoonpanolla, tai olihan miehiä liikkeellä ihan vaihtomiehiksi asti.

– Viikolla tilanne näytti vielä murheellisemmalta. Arsca ja Heze olivat hankkineet taudin etelän
 leiriltään ja ikioma litmasemme on edelleen vain noin 45 minuutin kunnossa, kommentoi GM Pena.

Tarkempiin uteluihin taudin laadusta GM ei vastannut.

Lue loppuun