Aihearkisto: Jäsenesittelyt

Jäsenesittelyssä LeinoJP

LJP (kuten nimimerkki voidaan hienosti lyhentää) tunnetaan sekä työyhteisössään, että urheiluareenoilla häärätessään rauhallisena, mutta silti innokkaana uurastajana. Sitkeä yritys, hyvät suosittelijat, ja ennen kaikkea hienot eleet (uudet autot jne..) seuran johtoa kohtaan olivat vahvasti myötävaikuttamassa tämän joka lajin yleismiehen liittymisessä mustakeltaisiin.

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä heljälä

Jäsenesittelyssä yksi tuoreimmista jäsenistämme, heljälä.  Hän on jo monelle jäsenelle tutuksi tullut edustaessaan El panteraa mm. jääkiekossa ja kaukalopallossa. Hänet tunnetaan pelikentillä ainakin maalintekotaidoistaan, pehmeistä käsistään ja tietysti pelikovuudestaan. Golf, salibandy ja jalkapallo ovat varmasti muita lajeja, joissa heljälä näyttää kyntensä El panteran väreissä. Seuramme jäseneksi hän sopii myös muilla taidoillaan, jotka varmasti  huomataan tulevissa kokouksissamme.

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä Sambbuu

Joku jo saattoi pelätä, että El Panteran verkkoportaalin alkuaikoina suurta suosiota kerännyt jäsenesittely -juttusarja on kuollut ja kuopattu, mutta ei hätää, sarja oli vain pienellä tauolla. Tauolta paluun kunniaksi olemme saaneet syväluotaavaan haastatteluun Sambbuun. Salibandykaukaloissa Sambbuu tunnetaan kylmänrauhallisista otteistaan ja eleettömistä rannareistaan, kun taas yöelämässä miehen otteissa ei ole kylmyydestä ja eleettömyydestä tietoakaan. Toinen asia, josta Sambbuu on tullut tunnetuksi, on hänen virvokkeensa saunailloissa. Toisten tyytyessä perinteiseen nalleen tai lappariin, Sambbuu nautiskelee l’orealia tai wellaa.

Lue loppuun

El Panteran sivut uusiutuivat

Kuten tarkkasilmäisimmät ovat huomanneet, on El Panteran verkkoportaali uusinut ulkoasunsa. Uudistuksen taustalla on tiukka reilusti yli vuoden jatkunut uurastus. Tavoitteena on ollut luoda hieman paremmin jäsennelty ja entistä selkeämpi sivusto, joka tarjoaa entistä enemmän vuorovaikutusmahdollisuuksia.

Lue loppuun

Erikoishaastattelussa El Panteran virallinen Juhannuspoika: Nikke

Viikon jäseneksi on yksinoikeudella näin Juhannuksen – tuon suuren suomalaisen kansanjuhlan – alla saatu Nikke, joka on juuri valittu El Panteran Juhannuspojaksi. Nikke on tuttu monille amissählyn ja raksatarvikeliikkeiden kävijöille. Sitkeät huhut kertovat myös miehen olevan melkoinen rikollinen, useita kaatoluvattomia karhuja on kaatunut Niken toimesta. Muutenhan asia olisi ihan okei, mutta kun nuo karhut ovat kuolleet vanhuuttaan.. Nikke tavoitettiin tähän haastatteluun todella kovan kiireen keskeltä, mutta luottotoimittajalle annetut vastaukset ovat kuitenkin ilahduttavan täyteläisiä. Seuraavassa "uutispläjäyksessä" Nikke itse valottaa hieman omia taustojaan.
 

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä Kossu

Tällä kertaa jäsenesittelyssä jäsen Kossu. Kossu tunnetaan ympäri Suomea futispiireissä tiukkaakin tiukempana jalkapallotuomarina. Toimittaja muistaa myös hänen esiintyneen "muutama" vuosi sitten jopa pelaajana Suomen jalkapallomaajoukkueessa. Nyt odotamme koska El Panteran futisjoukkue saa nauttia taitavana pelaajana tunnetun Kossun palveluista ; ) Ehkäpä jo Someron suviheinäturnauksessa? Mene ja tiedä, mutta annetaanpa Kossulle vuoro.
 

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä Höyry

Tällä kertaa esittelyssä Kajaanin lahja Varsinais-Suomelle eli jäsen Höyry. Höyryhän on urheilun monilahjakkuus joka taitaa lajit Biljardista jääkiekkoon ja kaikki siltä väliltä…ainakin jollain tasolla. Höyry tunnetaan myös El Panteran jäsenistössä varsinaisena vaatimattomuuden esikuvana : ) Höyryn itseluottamuksella varustettuna olisi moni El Panteran kaveri urheilussa Suomen huipulla : ) Toinen asia josta Höyry tunnetaan kautta suomenniemen on hänen maalivahtitaitonsa niin kaukalopallossa kuin jääkiekossakin. Siihen taitoon ei toimittaja sen enempää puutu ; ) Päästetään Höyry irti ja annetaan hänelle itselleen puheen vuoro.
 

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä Pedro

Jäsenesittelyvuorossa El Panteran Ensimmäinen Jäsen: Pedro. Tunnollisena miehenä Pedro on suorittanut velvoitteensa seuraan aina ensimmäisten joukossa ja oli ensimmäinen seuran liittymismaksun maksanut jäsen. Vielä kun mies nähtäisiin kokouksissakin… 
Pedro tunnetaan kiekkoympyröissä peräänantamattomana,taitavana ja urheiluhenkisenä pakkina. Ja vain ja ainoastaan pakkina :). Kiekossa Pedro on kerännyt kokemusta myös raitapaitaosastolla, eikä lainkaan huonolla menestyksellä. Siirretään puhe Pedrolle.
 

Lue loppuun

Jäsenesittelyssä dirtyharry

Tällä kertaa jäsen esittelyssä DirtyHarry. Harry on monille Salon kadun tallaajalle tuttu näky harmaassa työasussaan: ) Urheilupuolelta hänet muistetaan parhaiten Salpan salibandyn voittavana maalivahtina. El Panteran pelipaidassa hän on esiintynyt lähinnä lätkäjoukkeen "likaisen kovana" pakkihyökkääjänä jolle ei ainakaan maalineduspelissä ryppyillä. Mutta annetaanpa sana Dirtylle.
 

Lue loppuun