Aihearkisto: Jääkiekko

Devils taisteli voiton El Panterasta

El Pantera kohtasi harrastekiekossa ennakkoon kaavailussa ns. huippuottelussa aina vaarallisen Devilsin. El Panteran rosteriin odotettiin kerrankin melkein kolmea ketjua, mutta turhaan. Joukkueen ikiliikkujat Sini ja Eloton loistivat poissaolollaan, syynä työesteet. Samasta syystä pois oli myös puolustuksen tuki Juti.  Jykke ja Esko olivat loukkaantuneiden listalla.  El Pantera oli pitkin syksyä etsinyt vahvistusta harvalukuiseen puolustukseensa ja tähän otteluun vihdoin sellainen saatiin. Mies tottelee nimeä Juho Laajajärvi.  Juho esiintyikin heti kovassa ottelussa upeasti ja lunasti paikkansa pelaavassa kokoonpanossa tulevaisuudessakin.

Lue loppuun

Drivers ja El Pantera tasapeliin

El Panteran pelit jatkuivat tärkeällä Drivers-pelillä, josta joukkue lähti hakemaan kauden ensimmäistä täyttä pistepottia, mutta toisin kävi. Illan peliin oli saatu optimaaliset kaksi täyttä kenttää. Pelistä uupuivat vain Arsca, joka syyskokousvammojen takia piti jäädä pelistä pois, ja eloton, joka Lontoon-loman uuvuttamana jäi kotiin lepäämään, sekä vielä selkävaivainen Jykke.

Lue loppuun

Microsport koulutti Panttereita

Kauden toisessa El Panteran harrastekiekkopelissä olivat juhlahetket vähissä. Alkuillan pelistä olivat poissa elintärkeä puolustuksen tukipilari Juti, hyökkääjistä Esko työesteen takia ja syystä tai toisesta Eloton sekä vielä kauden avauspeliään odottava Sini. Viikko sitten GM Pena sai huolestuttavan puhelun Anatoolilta, jolla jää työesteiden takia koko syyskausi väliin. Näin ollen El Panteran pelaajalista sen kuin kapenee, mutta GM Penan puheiden mukaan edelleen on ainakin yksi iso vahvistus tulossa pantterien joukkueeseen. Toivottavasti hänen ensi esiintymisensä tapahtuu jo seuraavassa pelissä.

Lue loppuun

El Pantera 2 avasi kiekkokauden voitolla

El Pantera 2 avasi harrastesarjan lohko B:n omalta osaltaan Lohjalta saapunutta HC Jumppakuutiota vastaan. SSO-halliin oli ahtautunut runsaasti yleisöä, sillä EP kakkosen koostumus oli pidetty tiukasti salassa. Joukkueen jäsenistä monet tapasivatkin toisensa ensimmäistä kertaa juuri ennen ottelun alkua.
 
Expansion draftissa EP oli onnistunut naaraamaan entisen SSP:n vahvuudesta itselleen muutamia pelimiehiä. Näitä olivat muun muassa EP:n omat pojat DirtyHarry sekä Nikke. Panteran edustusjoukkueesta vakavan loukkaantumisen takia sivussa ollut Pedro teki paluun kaukaloon EP kakkosessa. Lisäksi seuran omat juniorit Sami Hyytiäisen johdolla saivat nyt tilaisuutensa näyttää tasonsa. Muutamia täsmähankintoja oli tehty myös muualta. Loimaalta oli hankittu kokoa ja maalintekovoimaa kun Seppäkoski avasi kiekkouransa Panteran nutussa. Muurlan sählysalista GM oli löytänyt nuoren ja taitavan sentterin Asklöfin muodossa. Maalin suulla seisoi Paha-Ahti, joka niin ikään pelasi ensimmäistä oikeaa jääkiekko-otteluaan. Porukkaa oli kaiken kaikkiaan 13 kenttäpelaajan verran, joten pelistä odotettiin räväkkää 30 minuutin painetta. 

Lue loppuun

El Pantera avasi kiekkokauden jättiyllätyksellä

Kiekkokauden avaus El Panteran osalta nähtiin syksyisenä syyskuun iltana SSO-hallissa sarjan hallitsevaa mestaria SaPeLia vastaan. Keltamustien iskukyky oli täydellinen arvoitus, sillä medialle ei ole kesän aikana juurikaan joukkueen tekemisistä tiedotettu. Vaikkakin toimistolla on tapahtunut enemmän kuin aikoihin.
Suurin uutinen on tietysti se, että El Panteran joukkueita nähdään kaukalossa nyt kaksin kappalein, kun omista junioreista koottu El Pantera 2 avaa kautensa lohko B:ssä viikon päästä.

Lue loppuun

Jääkiekko: Kauden viimeinen peli päättyi tappioon – Kevään sarjassa toinen sija

Kevään viimeisessä ja El Panteran kiekkohistorian 120 pelissä oli mahdollisuus vielä El Panteran kannalta historialliseen koko sarjan voittoon.  Voittoon vaadittiin molempien erien voitot ja vielä lopputuloksessa neljän maalin ero Driversiin. Ennen peliä pukukopissa keskustelua herätti, että eihän El Pantera ole tehnyt edes neljää maalia yhdessä pelissä miesmuistiin. Muisti pelaajilla oli hyvin huono, tämä kun tapahtui viimeksi 27.1.2014 ja 2.12.2013 tehtiin jopa 6 maalia!

 

Lue loppuun

Jääkiekko: Kohuottelu El Pantera – SaPeli päättyi pistejakoon

SHL:n ylemmän loppusarjan mestaruustaisto käy kiivaana, kärkiottelua El Pantera – Sapeli oli odotettu kuin kuuta nousevaa. Odotusta lisäsi se ettei Sapelin poijjaat tienneet, koska uskaltavat asettua Pantterilaumaa vastaan. Ottelua yritettiin perua, sitten siirtää. Lopulta El Pantera suostui viimeisimpään ehdotukseen, joka siirsi ottelun sunnuntai-illan lepakkovuoron paikkeille. Sapeli vakuutti, että heillä ei riitä pelaajat, joten päätettiin pelata peli pois. Kuitenkin muutama tärkeä lenkki Pantteri porukastakin tippui pois ottelusiirron johdosta myöhäisempään ajankohtaan.

Lue loppuun

Jääkiekko: El Pantera käynnisti kevätkauden komeasti

Jääkiekon SHL:n mestaruussarjan A2 lohkon huippuottelu Las Vegas Jätskit – El Pantera täytti SSO-hallin lehterit ääriään myöten. Arvioiden mukaan koko sarjan yleisöennätys oli lähellä. Tasainen ja vauhdikas ottelu päättyi El Panteran 4-2 voittoon. Ennen ottelua puhututti uudet lohkojaot.

– Tietysti tämä lohkojako ja kaksi matsia vähemmän kevätkaudella harmittaa. Tätä varten tässä on jätkät treenanneet ja fanit eläneet, nyt juhlapäivät vähenevät lähes puoleen, El Panteran GM toteaa.

Lue loppuun

Legenda-pelissä tehtiin historiaa – Sarjassa El Pantera sijoittui toiseksi

Parisen viikkoa sitten El Panteran kiekkojoukkue kohtasi Legendan poikkeuksellisesti torstai-iltana ja yleisöltä suljetussa pelissä. Pyyntö suljettuihin hallin oviin oli tullut El Panteran GM Penalta. Rautaluonteinen manageri sai tahtonsa läpi sarjan järjestävälle taholle monien palaverien jälkeen. Hallin ulkopuolella huhuiltiin jopa ruskeiden kirjekuorien vaihtaneen omistajaa tämän poikkeuksellisen päätöksen aikaansaamiseksi.

Lue loppuun